Hvordan man Wire den vigtigste elektriske Panel i et hus

December 19

Hvordan man Wire den vigtigste elektriske Panel i et hus

Den vigtigste elektriske panel i et hus modtager sin strøm direkte fra elmåler gennem to 120-volt varme ledninger og en neutral. Elektriske hovedpanelet jorden kilden kommer fra en solid kobber rod drevet ned i jorden under panelet. Den vigtigste elektriske panel indeholder hjemmets hovedafbryder, og nogle gange afbryder for pool pumpe og air-conditioning system kondenserende enhed. At slukke på hovedafbryderen afbryder elektricitet til alle elektriske kredsløb i huset.

Instruktioner

•Spørg elektriske selskabet til at slukke for elektricitet til over elmåler. Aldrig åbne et hjems vigtigste elektriske panel med magt tændt.

•Undersøg og forstå elektrisk hovedpanelet ledninger, ved hjælp af terminal diagrammet som en vejledning. Bemærk forsyningsspændingen lugs, baren neutral bus og bus barer for de udgående afbrydere.

•Tag 1/2-inch af isolering fra enderne af flettet ledningerne i den vigtigste elektriske panel med en hobbykniv og enderne af de solide ledninger med enten hjælpeprogram kniv eller wire strippere. Tunge gauge ledninger indeholder en flettet aluminium kerne. Ledningerne leverer strøm til pool pumpe motor og kondenserende enhed, har hvis udstyret, en solid kobber kerne.

•Coat ender af hver ledning, der indeholder en aluminium-kerne med en anti-oxiderende sammensatte.

•Sæt enden af den neutrale ledning fra elektriske meter ind i den store lug på elektriske hovedpanelet neutral bus bar og spænd den lug fastholde skrue med den korrekte Allen skruenøgle. Den neutrale wire enten bruger ikke isolering eller har isolering med en let identificerbar mærkning. Elektrisk hovedpanelet neutral bus bar mounts til panelets boliger.

•Slip sub-panelets neutral wire ind i den neutrale bus bar og spænd fastholde skruen. Sub-panelets neutral wire bruger en let identificerbar mærkning, normalt enten hvid isolering eller sort isolering med bands af farvet tape.

•Skub enderne af alle de nøgne kobbertråde ind i den neutrale bus bar og spænd på fastholdelsesfaktorer skruer med en kærv skruetrækker. Den tykke kobbertråd i de vigtigste elektriske panel forbinder til jorden rod og de tynde kobbertråde tilsluttes afdeling kredsløb.

•Tilslut 120-volt feeder ledninger fra den elmåler i elektriske hovedpanelet forsyningsspændingen kabelsko. Stramme lugs' fastholde skruer med Allen skruenøgle. Hvert lug modtager én ledning fra den elmåler.

•Sæt enderne af afdeling kredsløb er hot ledningerne i den relevante circuit breaker. Stramme circuit breaker fastholde skruer med en kærv skruetrækker. Installere afbrydere i de vigtigste elektriske panel, med den største circuit breaker på toppen og anden gren effektafbrydere nederst i panelet.

Tips & advarsler

  • Mange lokale bygningsreglementer kræver en byggetilladelse, og at en certificeret elektriker inspicere den vigtigste elektriske panel til kode overholdelse før du tænder elektriciteten til hjemmet.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com