Hvordan man kan tage en Swimming Pool sol dække i løbet af dagen

December 19

Hvis du har en hjul kan du rulle op din pool sol dække for en dag med svømning og roll det tilbage i slutningen af dagen. Men hjuls-mindre ejere nødt til at fjerne og gemme det anderledes. At vide hvordan man kan trække det ud ordentligt og hvor du vil gemme det forhindrer skader dækning eller overflader omkring din pool. Da coveret bevarer høje niveauer af varme, kan gemme det på visse overflader, såsom græs, forårsage skader på overfladen nedenunder.

Instruktioner

•Træk off 3 til 4 fod af solar dækslet på et tidspunkt starter i den ene ende af poolen. Få en andens bistand, så to af du kan stå på modsatte sider af poolen. Fold dækker over og over harmonika stil, indtil coveret er stablet på dækket.

•Sæt den beskyttende ark, normalt til rådighed, over dækslet til sol. Placer ikke dækslet sol overalt, men på dæk som at placere det på andre overflader kan forårsage skade. At undgå at beskadige coveret, ikke trække det over en ru dæk eller skarpe kanter.

•Træk solar dækslet tilbage på toppen af pool med én person på hver side af poolen igen. Med det allerede foldet, bør det let udfolde sig og placere sig inde i poolen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com