Formel for hvor meget beton til ordre for dækning i et område

December 19

Vi finde mange anvendelsesmuligheder for beton i dag. Fra de fonde, som bygninger sidde på til fortove vi bruger, er beton anvendes overalt, hvor en solid, stabil overflade er nødvendig. Når du bestiller beton fra et transit-mix selskab, vil du blive spurgt, hvor meget du har brug for. Hvordan kan du vide, hvis du vil have nok til at afslutte projektet? Hvordan undgår du bestiller flere beton end du faktisk har brug for? Det er derfor vigtigt at vide, hvordan man kan beregne hvor meget beton er nødvendig.

Hvordan er konkrete solgt?

I USA, er beton solgt af den cubic yard. En cubic yard materiale anbragt i en Kubus form ville være én yard bred, ved en gård lange, ved en gård dyb. Men mange applikationer hvor beton bruges--som et fortov eller et fundament for et værktøj skur, for eksempel--kræver ikke at beton hældes en yard dybt ind i en grøft eller udgravede fod.

Beregne hvor meget beton til ordre

Fordi beton er solgt i cubic yards, kan det være nemmere at konvertere måleenheden til kubikfod. Med en lineær værftet equaling 1 lineær fod, 1 cubic yard er lig med 27 kubikfod (3 fod bred x 3 fod lang x 3 fødder dyb).

Først, lad os afgøre hvor hen til omforme dybden af støbt beton. Afhængigt af hvordan betonen skal bruges--kan som for en indkørsel eller et fortov--dybden af støbt beton ikke skal være mere end et par inches tyk. For at bestemme tykkelsen i fødder, opdele hvor mange inches tyk beton vil være af 12. Dette vil give et tal for hvor mange fødder tyk beton er. For eksempel, hvis en gangbro er planlagt til at være 6 inches dyb, der ville komme ud til ½ fod i tykkelse.

Når du har planlagt tykkelsen bestemmes, måle bredden og længden af det område, hvor beton hældes, og beregne hvor mange kvadratfod du skal dække i området hældes. For eksempel, hvis du planlægger at hælde en gangbro, der er 10-fod lange og 4-fod bred, det område, du skal hælde bliver 40 kvadratfod.

Multiplicere området med dybden af betonen til at opnå antallet yards af beton behov. I eksemplet har vi overvejet, den planlagte gangbro er 4 fod bred, 10 fod lange og beton hældes 6 inches dyb. Multiplicere hver af disse målinger i fødder (4 fødder x 10 fødder x ½ fødder) for at indhente, hvor mange kubikfod af beton er nødvendige (20 kubikfod).

Hvis du vil konvertere kubikfod i cubic yards, opdele dit resultat af 27. Således, for eksempel gangbro nævnt ovenfor, et minimum af 0,74 cubic yards af beton er nødvendig.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com