DIY Drywall leddene og glasfiber bånd

December 20

DIY Drywall leddene og glasfiber bånd

Efter det hårde arbejde med installation af drywall er komplet, derefter begynder efterbehandling med anvendelse af tape og gipsvæg sammensatte at sømme og søm indrykninger. Tillad flere dage at anvende gips tape og sammensatte. Tørretiden på hvert lag af de sammensatte varierer fra et par timer at overnatte. Forsøger at arbejde med stof, der ikke er helt tørt vanskeliggør efterbehandling, gumming op sandpapir og påvirker glathed af sammensat.

Gips Tape og værktøjer

Professionel drywall installatører udtalelser variere om papir tape eller glasfiber er bedre. Selvklæbende glasfiber bånd sparer trin for at anvende sammensatte på gipsvæg leddene før du anvender tape. Glasfiber bånd når det bruges i indvendige hjørner tårer og er let beskadiget af hjørnerne af drywall kniv, kræver det at blive fjernet og erstattet. Papir drywall tape vil er nemt revet og strække og rynke hvis for meget pres, når udjævning sammensat. En kombination af de to typer af tape er den bedste løsning. Brug selvklæbende glasfiber bånd på sømmene og standard papir tape for indvendige hjørner.

At opnå en jævn professionelt udseende til tapede drywall leddene kræver tålmodighed, praksis og de rigtige værktøjer. Flere størrelser af drywall knive er brugt på forskellige trin i processen med at anvende tape og sammensatte. I de fleste tilfælde, de mindre størrelser af knive bruges i begyndelsen skridt og de større knive bruges til endelige finish.

Drywall sammensatte

Købe klar-til-brug drywall sammensatte i 5-gallon spande. Der er to klasser af drywall sammensatte. Den grundlæggende sammensatte bruges i begyndelsen skridt til at anvende sammensat til drywall leddene og søm indrykninger. Den anden, lettere formel bruges til de afsluttende trin. Denne anden formel sands lettere og tørrer hurtigere.

Drywall efterbehandling procedurer

Drywall efterbehandling kræver et minimum af tre trin. Den indledende tape og anvendelse af drywall fælles sammensatte kræver en anvendelse af sammensatte drywall leddene og papir tape indlejret i sammensat af udjævning med en gipsvæg kniv. Når du bruger selvklæbende glasfiber bånd, overholde tape til fælles og anvende en lys frakke af sammensatte.

Den anden anvendelse af sammensatte påføres drywall leddene efter den første ansøgning er helt tør. En bredere drywall kniv bruges til at sprede sammensat sig længere op på væggen på hver side af drywall fælles. Denne frakke af sammensatte er slebet glat når grundigt tør.

Anvende den tredje lag af drywall fælles sammensatte kræver en lighter touch. En lys frakke af sammensatte er spredt langs drywall leddene med en bred drywall kniv. Sand denne coat glat og touch-up områder savnet med supplerende stof.

Husk at bruge en let hånd, når du arbejder med drywall fælles sammensatte og undgå at sætte for meget på væggene. Det er nemmere at tilføje en anden lys frakke af sammensatte end at sand fra en, der er for tung.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com