Hvordan man opbygger en Storm husly i en bakke

December 20

En storm ly kan give fred i sindet for dig og din familie, og en bjergskråning er det perfekte sted for det. Din husly bør ligge så tæt som muligt til exit fra dit hjem, for at få adgang til det let. Bygge et shelter på en bjergskråning vil indebære nogle udfordringer, men med lidt planlægning og forberedelse bør du snart have et krisecenter.

Instruktioner

•Excavate bjergskråning med en rendegraver eller andet grave udstyr. Gøre udgravningen lidt større end din planlagte husly, giver mindst 12 inches af ekstra plads på alle sider.

•Lay en seng af grus 6 til 8 inches dyb på tværs af hele udgravningen. Rake det glatte, kontrollere det med en plan for at få det så selv som muligt. Bygge formen for sal af din husly på toppen af grus. Brug two-by-fours, at sikre dem på plads med indsatserne hver 2 fod langs omkredsen. Tjekke din form for at være sikker på det er firkantet og niveau som du satse hver side.

•Pour gulvbelægning af indkapslingen. Tilføje re-bar eller et screen mesh til beton for ekstra styrke. Bruge en murske eller en lige kant på glat beton. Lad den konkrete tørre i mindst 24 timer.

•Lay konkrete blokke rundt i bunden af gulvbelægning, efterlader en lille åbning for en døråbning. Cement hver mursten på plads, holde række niveau og straight. Tilføje yderligere rækker indtil væggen er ca 3 fod høj. Tillad betonen at indstille i 24 timer.

•Pour ekstra grus omkring tre sider i ly, der vil være skjult i bjergsiden. Lå ca 8 inches af grus, derefter installere 4-tommer, perforeret PVC-rør i en kontinuerlig løbetur ly. Tilføje 3 til 5 inches af grus--nok til at dække røret. Dette system vil hjælpe trække vand fra ly og holde interiøret tør.

•Installer yderligere rækker af betonblokke indtil ly er den ønskede højde. Oven på denne mur, med at opbygge en ramme for dit tag ved at lægge et ark af 3/4-ark krydsfiner på tværs af åbningen og opbygge en ramme omkring ydersiden af krydsfiner med two-by-fours. Hvis du er ved at opbygge en stor husly, tilføje afstivning inde husly til støtte af loftet, indtil betonen er tørret. Måle og skære four-by-four bjælker at kile under krydsfiner. To eller tre understøtter bør være tilstrækkelig for de fleste strukturer.

•Pour den konkrete tag/loft af indkapslingen. Når betonen har tørret, back-fill områderne omkring husly, der dækker så meget af læ som muligt med jord. Installere en solid døråbning, at foretrække med en metal dør. Tilføj elektriske eller telefon linjer, hvis det ønskes.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com