Hvad er de kemiske ingredienser i elfenben flydende opvask sæbe?

December 20

Hvad er de kemiske ingredienser i elfenben flydende opvask sæbe?

Proctor & Gamble, der producerer elfenben produkter, hævder at bruge blide ingredienser i sine rengøring produkter, men selskabet ikke liste over ingredienser for elfenben parabol væske på emballagen. Uanset om du er bekymret for allergener og irritationsfremkaldende eller et rengøringsprodukt virkning på miljøet, er det nyttigt at kende et produkt kemiske ingredienser og deres formål.

Ingredienser i elfenben parabol væske

Proctor & Gamble sætter de følgende ingredienser i sine elfenben parabol væske: vand, natrium lauryl sulfat, natrium laureth sulfat, alkyl dimethyl Amin oxid, natrium choloride, PPG-26, cyclohexanediamine, phenoxyethanol, methylisothiazolinone og duft. Ingredienserne i elfenben parabol væske indeholder et af fire formål - de tekniske hjælpestoffer, rengøring agenter, konserveringsmidler eller parfume.

Tekniske hjælpestoffer

Tekniske hjælpestoffer er vand, natriumchlorid, PPG-26, cyclohexanediamine og phenoxyethanol. Vand er grundlaget for løsningen, og de øvrige ingredienser er kemiske. Tekniske hjælpestoffer giver de fysiske egenskaber af vaskemiddel, som ordentlig pour, viskositet, stabilitet og ensartet tæthed. Natriumklorid, almindeligvis kendt som bordsalt, er en viskositet-stigende agent. Det har ingen effekt på rengøring af vaskemiddel, men tykner løsningen. PPG-26 er et smøremiddel og gennemtrængende agent. Det betragtes som en kosmetisk tilsætningsstof og ingrediens bag elfenbens påstand om at være blid på hænder. Cyclohexanediamine er et opløsningsmiddel, meget ligesom vand, bruges til at nedbryde fødevarer og fedt på retter. Phenoxyethanol er et opløsningsmiddel og konserveringsmiddel i kosmetik. I 2008, den amerikanske Food and Drug Administration advaret forbrugerne for en risiko for respiratorisk distress hos spædbørn udsættes for et produkt, der indeholder phenoxyethanol. Selv om kemikaliet skal vaskes væk i forbindelse med opvask, utilgængeligt produkter indeholdende phenoxyethanol bør altid holdes ud af for børn.

Rengøringsmidler

Rengøringsmidler i elfenben opvaskesæbe omfatte natrium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate og alkyl dimethyl Amin oxid. Rengøring agenter eller overfladeaktive stoffer, interagere med en flydende og fast at bryde deres obligationer, så maden til at blive fjernet fra dine retter. Natrium lauryl sulfat og natrium laureth sulfat lathering agenter. De producerer de bobler, der indikerer en vaskemiddel rengøring magt. Begge er lokalirriterende; Hvis parabol væske kommer i kontakt med øjnene, skylles straks med rent vand. Alkyl dimethyl Amin oxid er et fortykningsmiddel og skum booster.

Konserveringsmidler og parfume

Konserveringsmidler bruges i rengøring og kosmetiske produkter til at beskytte mod de naturlige virkninger af befolkningens aldring på selve produktet. Misfarvning, adskillelse og bakteriel vækst kan forekomme i produkter over tid, og konserveringsmidler forsinke disse processer. I elfenben parabol væske bruges methylisothiazolinone primært til at afværge bakterievækst. Methylisothiazolinone var engang mistænkes for at være en nervegift, forårsage celleskader, men test af regulerende agenturer har vist produkt at være sikkert for mennesker. Fragrance refererer til en række naturlige og kemiske ingredienser, der tilføjer duft til produkter. Visse dufte kan irritere følsom hud og i næse og hals indånding.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com