Hjem opbevaring & organisere hylder

December 21

Fik rod? Synes det som om alt er ude af sted og intet har sit eget sted? Eksperter er enige om, at rod kan skabe stress og nedbryder vores energi. På bagsiden, kan organiseret hjælpe dagligt liv flow mere gnidningsfrit. Nogle gange er det bare et spørgsmål om at finde de rigtige opbevaringsløsninger at holde rod i skak og få organiseret.

Brug hvad du har

Før du bruger penge på nye hjem opbevaring og organisation hylder, tage et kig rundt i huset. Ser for ubrugte bogreoler, kurve, siloer og beholdere. Selv dressers eller kabinetter kan tjene som perfekt opbevaringsenheder.

Være sparsommelige

Tage sig i agt for udtrykket "hver mand junk er en anden mands skat." Sparsommelighed butikker er fyldt med forsigtigt anvendte hjem opbevaring stykker som bogreoler, hængende hylder, møbler og kurve. Med et godt øje (Sørg for, at varen ikke er beskadiget), et åbent sind og en dåse af maling, du kan slå noget gammel til noget nyt og funktionelt.

Besøg din Hardware Butik

Isenkræmmere som Lowes og Home Depot er jackpots for at finde hjem opbevaring og organisation reoler. Cruise gangene og blive fortrolig med de forskellige typer af reoler muligheder (metaltråd ventileret reoler vs lamineret reoler). Wire reoler er mindre dyrt og nemmere at installere, mens lamineret organisation reoler giver en mere brugerdefineret udseende med en større prisseddel. Fritstående reoler er også levedygtige muligheder for garage og kælder-lagring.

Mindre er mere

Nøglen til at holde hjem opbevaring håndterbare er simpelt: mindre er mere. Før du begynder at organisere dit hjem, er en større decluttering og udrensning et must. Hvis du ikke har båret det eller brugt det i et år, give det væk. Hvis du ikke elsker det, så lad det gå. Når du har renset ud rod, vil du være klar til at organisere.

Put det hele sammen

Storage-løsninger er valgt og rod er væk. Det er tid til at sætte det hele sammen. Bruge bogreoler eller hængende hylder med kurve til at skjule hverdagsting. Hænge hjem opbevaring & organisering hylder (enten wire eller lamineret) i skabene. Udnytte fritstående hylder i garagen (for sko, værktøjer og udendørs elementer) og i kælderen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com