Hvordan man bløder luft fra en Buderus kedel

September 27

Buderus kedler bruge olie eller naturgas til opvarmning af vand. Som vand-cykler selv radiatorer i huset, radiatorerne varme op og producere den varme, der holder din værelser varm. Hvis du hører en masse støj, når din kedel kører, har du luft fanget i dit vand linjer. Før og efter hver fyringssæsonen er det en god idé at bløde din Buderus kedel ovn at forhindre støj og udholde ensartet varme i hele alle dine radiatorer. Du fuldfører ikke blødning på kedlen, du udfylde det på radiatorerne.

Instruktioner

•Kontrollér et diagram over alle radiatorer i dit hjem og mark hvor man hviler tættest til Buderus kedlen og derefter gå videre til en, der hviler den længst væk fra din kedel. Start med den nærmeste og arbejde din vej væk.

•Locate bleeder ventilen på oversiden af radiatoren. Placer bleeder ventilen nøgle over ventilen

•Hold en kop under bleeder ventilen til at fange vand og derefter dreje nøglen mod uret. I første omgang, vil du høre luft kommer ud af ventilen. Inden for et par sekunder, ventilen vil spytte vand og luft, og i sidste ende, en massiv strøm af vand vil komme ud. Når solid vand kommer ud, lukke ventilen.

•Flyt til den anden og hver efterfølgende radiator og Gentag processen. Hvis du får et punkt, hvor du åbner ventilen og du får ingen luft eller vand, lukke ventilen og vente 30 minutter, mens kedlen opbygger vandtryk og derefter fortsætte med blødende processen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com