Årsagerne til tøj tørretumbler chokerende

December 21

Årsagerne til tøj tørretumbler chokerende

En række ting kan forårsage en tørretumbler til at producere en statisk eller elektrisk stød. Mens en tørretumbler ikke er farlig når drives korrekt, kan det skade dig, hvis du ikke er forsigtig. Generelt kan du styre chancer for at blive chokeret ved at forstå, hvad der forårsager chok at forekomme.

Tøj gnider sammen

Tørretumbler tromlen roterer og spins til separat og jævnt tørre klude. Denne handling forårsager klude til at gnide mod hinanden, hvilket skaber friktion (også kendt som en statisk elektricitet) fra ladede partikler og får tøjet til at holde sammen. Når du går at fjerne tøj fra tørretumbleren og trække emnerne fra hinanden, risikerer du at blive rystet af overførsel af afgift fra tøj til din krop. Chokket genererer normalt en synlig gnist. Selv om en statisk elektrisk ladning kan forårsage mild smerte, er det ikke de samme smerter følte fra en elektrisk ladning, som kan give alvorlige skader. Du kan bekæmpe chancen for at blive chokeret ved hjælp af en tørretumbler ark, der er lavet for at forhindre statisk klamrer--tøj klistrer sammen.

Tørring visse materialer

Visse materialer er mere tilbøjelige end andre til at skabe statisk elektricitet i en tørretumbler. For eksempel, er polyester og polyamid--to typer af syntetiske materialer - mere modtagelige for statisk elektricitet end bomuld eller uld. Selv om tøj materiale, der kommer i kontakt med et andet materiale kan producere et stød under de rette betingelser, er syntetiske materialer opvarmes i en tørretumbler mere tilbøjelige til at producere statisk elektricitet og chokere dig, når du fjerner dem fra en tørretumbler, fordi disse materialer normalt indeholder både en positiv og negativ afgift, der sammen, når tumlede i tørretumbleren, skabe statisk elektricitet. Brug pleje når losning en tørretumbler med tøj lavet af syntetiske materialer.

Forgetting hen til Unplug tørretumbleren

Hvis du glemmer at afmonterer tørretumbleren inden du udfører vedligeholdelse på det, risikerer du at få rystet fra håndtering af en live wire. En elektrisk tørretumbler skal være taget ud af stikkontakten, før du forsøger en reparation eller til at rense det for at undgå risiko for elektrisk stød. Du behøver dog ikke at fjerne den for at fjerne og tømme bakken lint.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com