Sådan installeres en bolig Brændstof olietank

December 21

Du skal overveje mange ting, når du installerer en hjem opvarmning Brændstof olietank uden for dit hjem. Du bør først konsultere din lokale bygning myndighed for specifikke regler for dit område. Kampvognens placering vil være på samme side af huset som ovnen er installeret i kælderen. Det skal være sikkert fra mekaniske skader fra biler eller normal husholdningsbrug aktiviteter. Det bør ikke være direkte under huset tagskægget og bør kunne kontrolleres fra alle sider.

Instruktioner

•Installer en 6-tommer betonunderlag, der er stor nok til at støtte alle af tankens fire ben. Hæld puden over godt sammenpresset, niveau jorden.

•Thread fire tank ben i parentes på bunden af tanken. Spænd med en rørtang. Placer olietank på den konkrete pad.

•Applicer rør dope til tråde på den 2-tommer galvaniseret stålrør. Løsn den første cap på tanken og tråd røret ind i dette hul. Spænd med en rørtang. Installere fyld cap øverst på denne pibe. Dette vil tjene som fyld røret for tanken.

•Applicer rør dope til tråde på en 1 1/4-inch galvaniseret stålrør, gås hals og slids alarm tråde. Fjerne den næste cap på olietank og tråd udluftningsanordning alarmen ind i hullet. Tråd 12-tommer rør ind udluftningsanordning alarm og tråd gås hals til toppen af røret. Spænd med en rørtang. Dette vil tjene som tankens luft aftræk. Vent alarm vil advare en person fylde tanken, der er fuld.

•Applicer rør dope til tråde på olie profilet. Fjerne den sidste cap på toppen af olietank og installere måleren. Stram forsigtigt med en rørtang.

•Luk off enhver andre huller i tanken med hætter og rør dope. Har en lokal VVS virksomhed forbinde tanken til din ovn.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com