Strop krog tag reparation

December 22

Skifertage er designet til sidste for 100 eller 200 år uden at behøve at blive erstattet. I modsætning til en asfalten rullesten tag, som kan kræve en fuldstændig eller delvis tåre-down, når under reparation, involverer typisk skifer tag reparationer ofte erstatter kun en eller to brudt tavler ad gangen. Du vil bruge særlige værktøjer til at fjerne de knækkede tavler og installerer kroge til at hænge de nye tavler. Derefter hænge en ny skifer på bøjlen.

Instruktioner

•Skub skifer ripper under resterne af den ødelagte skifer. Skub den skifer ripper hooked hoved rundt, indtil krogen låse op på en af neglene holder skifer på plads. Der bør være to negle, en på hver side, holde den gamle skifer.

•Hammer nedad på den skifer ripper håndtag. Dette vil forårsage den skifer ripper at rive ud den gamle søm eller skive nagle i to stykker. Når du fjerner eller klippe negle, gentage at tilslutte andet søm holder skifer på plads. Når neglene er skåret, bør skifer skub ud.

•Vælg en skifer fliser af den korrekte størrelse til at udskifte flisen du lige har fjernet. Måle bredden af i hullet for at finde den passende bredde til dit nye flise. Måle højden af den belyste flade af fliser til højre eller venstre side af den flise, du skal erstatte. Multiplicer dette nummer 2 og tilføje 3 inches. Dette er højden af den nye flise du bør købe.

•Hammer den spidse ende af skifer krogen ind i rummet mellem to fliser under den flise, du skal installere. Placer krogen, så bunden er plan med bunden af fliser til begge sider af skifer du skal installere.

•Skub toppen af den nye skifer fliser op på plads, så toppen af flisen er klemt inde over fliserne nedenunder og under fliser over det. Skub den nye skifer opad, indtil bunden af tavlen bare rydder krogen, så forsigtigt bruge den spidse ende af din hammer til at få fat i skifer og trække det nedad, indtil bunden af tavlen hviler inde i krogen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com