Hvordan at fortælle forskellen mellem mandlige & kvindelige blomster

December 22

Hvordan at fortælle forskellen mellem mandlige & kvindelige blomster

Et flertal af blomstrende planter herunder enårige, stauder, grøntsager, træer og buske bære både mandlige og kvindelige komponenter af anlægget på den samme blomst. Der er nogle planter, men der enten vokse ind i enkelte mandlige eller kvindelige planter eller producerer individuelle mandlige eller kvindelige blomster på en plante. At fortælle forskellen mellem mandlige og kvindelige blomster du bliver nødt til at sammenligne, hvordan hver enkelt ser ud til at få øje på deres forskelle.

Instruktioner

•Look over blomster af dit anlæg til at finde to, der ikke ligner hinanden strukturelt inde i blomsten. To forskellige blomster kan findes på den samme plante, eller skal du måske søger to enkelte planter at finde to forskel ones.

•Undersøg indersiden af de to blomster. En blomst vil have et enkelt rør med en Forstør cap på udgangen, kaldet en Støvvej. Dette er den kvindelige blomst, som pistil fører til æggestokkene af anlægget. Ofte bag Blomsterkurv kan en umoden frugt eller pod af planten ses.

•Kontrollér indersiden af andre blomsten. Denne blomst skal holde ca fem eller flere korte stilke med hvad ligner en pompom på udgangen. Hver stilk kaldes en støvdrager. Pollen er produceret på den oppustede ende af stokken, kaldet anther. Se flere støvdrager signalerer dette er den mandlige blomst.

•Sammenligning af mandlige og kvindelige blomster at bemærke andre forskelle blandt planter for din egen reference. Disse kan omfatte variationer i dynamikken i farve, placering af blomst langs den plante, som kan være tæt på de vigtigste stilk eller længere ude, og størrelsen af blomsterne.

Tips & advarsler

  • Hvis du tjekker en blomst og mærke både enkelt pistil og flere støvdragere inde, så planten ikke producerer individuelle mandlige og kvindelige blomster. Brug et forstørrelsesglas, hvis det ønskes, for at se indersiden dele af små blomster.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com