Hvordan man dyrker druer

June 1

Dyrkning af druer med succes afhænger af flere ting. Alle druer kræver fuld sol, moderat vand og nogle rettidig omhu. Men vil du have mere succes, hvis du vælger og plante en række, der trives i din klima.Der er tre grundlæggende typer af druer; vin (såsom Cabernet eller Chardonnay), tabel (Thompson seedless eller rød flamme) og slipskin (Concord). Her er hvordan man dyrker dem:

Instruktioner

•Vælg typen af druemost du vil plante (vin, tabel eller slipskin), derefter kigge efter et udvalg, der passer til dine klima. Spørg din lokale Planteskole professional hvilke udvalg af drue er bedst i dit område. Nogle sorter foretrækker mere eller mindre varme og finde en sort, som gør godt i din placering er nøglen til vellykket vinavl.

•Plant druer fra børnehave bestand eller stiklinger i et websted, der er beliggende i fuld sol, der er obligatorisk for god frugtproduktion. Udvikle frugt kræver rigelig varme. Vinmarker plantet i delvis skygge er modtagelige for svamp.

•Amend den eksisterende jord så de er løs, hurtig dræning og lerede. Druerne er meget dybe rødder, så jo dybere du ændre jorden, jo bedre. Økologisk kompost tilføjet til en dybde af 24-36 inches er ideel.

•Tilvejebringelse et espalier eller anden form for støtte til vinstokke. Nogle sorter vokser rampantly og skal rigelig støtte. Espalier også holder frugt over overfladen af jorden, hvor det er modtagelige for rådne. Druer kan trænes til at vokse langs en sydvendt hegn eller som espalier langs siden af en bygning. Dorne og traditionel drue stakes arbejde meget godt for at holde frugten fra jorden.

•Prune drue vinstokkene når de er inaktive. Frugt er produceret på et år gamle træ, på stilke, der har dannet den foregående sæson. Ét år træ har glat bark, ældre træ har en lodne udseende. Beholde en grundlæggende ramme og fjerne lang løbere for at holde planter, kompakt og under kontrol.

•Tag lang løbere midt i sæsonen at holde planter under kontrol.

Tips & advarsler

  • Drue vin kviste gøre vidunderlig kranse! Flette dem sammen, mens træ er stadig grønne inde og let at bøje. Det vil hærde som det tørrer.
  • Hvis plantet i ordentlige betingelser, løs jord og fuld sol, vindruer har brug for lidt eller ingen gødning.
  • Der er adskillige dødbringende sygdomme, der påvirker vinstokke nationalt. Kontakt din lokale County landbruget Kommissionen, hvis du har mistanke om angreb af skarpskytte eller leafhopper insekter.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com