Hvilken Type klud er bedst for vask porcelæn?

December 22

Hvilken Type klud er bedst for vask porcelæn?

"Porcelæn" refererer til spisestel, der er mere formelle udseende end hverdagens porcelæn. Typisk ikke bruges trækker hver dag, mange familier ud "god Kina" fra kabinetter til brug under ferie eller særlige sammenkomster i hjemmet. For at tage optimal pleje af porcelæn, folk ofte undgå at bruge en opvaskemaskine og vælge i stedet for at hånd-vask deres porcelæn. Afhængigt af hvad er vigtigst for dig, er der flere parabol klud muligheder for håndvask retter.

Nettes karklude

Nettes karklude er god for skrubbe tørrede fødevarer partikler fra porcelæn. Den åbne, loopes karakter af en nettes viskestykke tillader det at blive våd hurtigt, klar til tjeneste. Vær forsigtig, når skrubbe guld eller sølv trim med en nettes viskestykke.

Mikrofiber klud

Fremstillet af en blanding, der er typisk 80 procent polyester (krat og renser) og 20% polyamid (absorberer og tørrer hurtigt,) microfiber karklude er ideel til rengøring af porcelæn. Den tynde og lette karakter af mikrofiber gør det nemt at håndtere når de er våde, og små, tekstureret stof sløjferne er skånsom mod Kina.

Bomuld vaskeklude

Vaskeklude, lavet af 100 procent bomuld er meget absorberende, at skabe en tungere vaskeklud, når de er våde. En tung, våd vaskeklud gør et godt job rengøring retter. Vaskeklude, lavet af 100 procent bomuld udviklet specielt til brug i køkkenet er mindre end vaskeklude bruges i badeværelset, hvilket gør dem lettere at håndtere i varmt, sæbevand vand.

Bomuldsblanding vaskeklude

Bomuldsblanding vaskeklude, generelt lavet med 86 procent bomuld og 14 procent polyester, er mere let våd end 100 procent bomuld vaskeklude. Derfor Bomuldsblanding vaskeklude kan være nemmere at håndtere når det er vådt men kan ikke håndtere fødevarer partikler så godt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com