Hvad er årsagerne til kælderen oversvømmelse?

December 22

Kældre kan oversvømme for en række årsager. Det er vigtigt at finde ud af årsagen til din kælderen oversvømmelse problemer, så du kan reparere arbejde og beskytte dit hjem fra yderligere skader. Der er flere situationer i og omkring dit hjem, der kan føre til oversvømmelser, og som, hvis fast, kan afskrække fremtidige problemer. Forsinke ikke. Du vil gerne råde bod på denne situation før skimmel bliver et problem.

Nedløbsrør, tagrender og dårlig dræning

Forkert installeret nedløbsrør og tagrender og dårlig dræning er nogle af de mest almindelige årsager til kælderen oversvømmelse. Hvis du bemærker, vand siver i fra det område, hvor du har en downspout, for eksempel, vil du justere at tud, så det vender væk fra huset.

Højde og placering af huset

Husets beliggenhed er en anden faktor i kælderen oversvømmelse. Huse i bunden af en bakke, eller dem under base oversvømmelse højde vil være tilbøjelige til kælderen oversvømmelse, især under regnfuld sæsoner. En løsning til dette er at få et lift pumpe installeret i gården eller en sump pumpe til kælderen.

Jorden kloakering

Dårlig grundvand dræning er et andet spørgsmål, der kan føre til en våd kælder. Du kan har jord, der er ikke godt beluftet, underground afløb, der er blokeret af rødder eller tilstoppet eller endda har en tilstødende plæne, der forårsager overskydende. For at afhjælpe dette, skal du fastlægge ã ¥ rsagen.

VVS og kloak problemer

Bristet vand, kloak eller VVS linjer kan medføre oversvømmelse i din kælder, så kan et fundament, der er krakket. For sidstnævnte, reparere de åbenlyse fejl og anvende en frakke af konkrete fugemasse til at reducere fugt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com