Forskellen mellem en fastfrysning tørretumbler & mad Dehydrator

December 22

Mad dehydrators og fryse tørretumblere arbejde lige så godt på at forberede mad for langtidsbrug, men maskinerne arbejde på forskellige måder. Når du smage den samme mad anvendes i begge maskiner, mærke du også en forskel i smag og tekstur af fødevarer. Vandrere, campister, udendørs entusiaster og endog militæret bruge begge typer af mad, men du måske foretrække ene over den anden.

Frysetørring proces

En fastfrysning tørretumbler fjerner langsomt vand og fugt fra fødevarer placeret inde. Temperaturer inde i maskinen nå så lavt som 50 grader Celsius, createing en vakuum effekt. Fødevarer inde fryse som temperaturerne falde og blive dehydreret, som maskinen sutter ud alle fugt fra maden. Producenter forsegle mad i plastik eller folie beholdere før afsendelse til butikker. Militæret, rumprogram og andre regeringsorganer bruge frysetørrede produkter fordi fødevarer er let. Astronaut is er et eksempel på frysetørret mad.

Mad dehydrering

En mad dehydrator også fjerner væsker som vand fra fødevarer, men bruger en anden proces. I naturen tørre fødevarer er udsat for varmt solen i et tilstrækkeligt tørt klima langsomt ud uden at ødelægge. Producenter bruger store maskiner, der har konstant revolverende og flytte både under og over maden. Vinden skaber suge, som langsomt trækker fugt ud af fødevarer. Beef jerky falder under kategorien af dehydrerede fødevarer, selv om nogle producenter bevare mere af den naturlige fugtighed i det kød, der efterlader beef jerky mere mørt og velsmagende.

Frysetørret fordele og ulemper

Frysetørret fødevarer beholder tekstur, næringsværdien og smagen af maden. Fødevarer koge hurtigt med bare en lille mængde af kogende vand. Frysetørret fødevarer er dyrere end dehydrerede fødevarer, fordi processen tager så lang tid og indebærer en stor indsats. Hjem kokke kan ikke fryse tørvarer derhjemme. Fødevarer skal nå en lav temperatur og ophold ved denne temperatur i flere timer. Disse betingelser kan ikke opnås med udstyr til rådighed til brug i hjemmet.

Fordele og ulemper ved mad Dehydrators

Hjem fødevarer-tørring maskiner Lad hjem kokke gøre deres egne dehydrerede fødevarer derhjemme. Maskinerne er billig og oprette fødevarer med en lang holdbarhed, der ikke behøver køle. Den største ulempe er, at det tager længere tid for rehydrering af fødevarer. Du skal placere fødevarer i varmt vand og lad blød i op til to timer før det genopretter. Nogle fødevarer, som tørret frugt, behøver dog ikke at være rehydreret før du spiser. Også, grøntsager til supper og gryderetter kan rehydrere i skålen, som det kokke.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com