Hjemmelavet Non-Stick Spray

December 22

Hjemmelavet Non-Stick Spray

Hjemmelavet klæbefri spray til madlavning har masser af fordele. Spray du gøre derhjemme vil stole på en mister eller sprayflaske, som er bedre for miljøet end en aerosol kan. Det er også billigere at lave din egen non-stick madlavning spray ved hjælp af regelmæssig vegetabilsk olie. Hjemmelavet klæbefri spray har et par ulemper, også. Nogle afdugningsanordninger til forruder tilstoppe og kræver hyppig rengøring. Det kan være ubelejligt, hvis du bemærker det i løbet af food forberedelsestid.

Hånd pumpes sprøjte

Flere hånd pumpes sprøjter er på markedet. Udfylde en genanvendelig flaske halvt fyldt med olie og derefter pumpe det for at opbygge pres for en spray. Dette eliminerer behovet for aerosoldåser. Nogle klager over, at hyppig pumpe er nødvendigt eller at de skal genfyldes alt for ofte. Andre tager klagerne i stiv arm og finde måder at omgå dem, ligesom madlavning med to sprøjter, så man er altid klar til brug.

Plast sprayflaske

Et billigere alternativ til hånd pumpes sprøjten er en sprayflaske. Vælge en, der har både en tåge og spray mulighed hvis det er muligt. Da spray flasker er tilgængelige på de fleste dollar butikker, er dette den billigste klæbefri spray alternativ. Fyld med olie og den er klar. Sprøjten vil har brug for hyppig vask fordi olie oprustning vil blokere dem. Med den lave prispunkt, dog, har du råd til har flere klar til brug.

Genanvendt sprayflaske

Hvis du har købt en salat dressing spritz, må ikke smide flasken. Vask og genbruge det til dette formål. Vask med sæbe og varmt vand for at fjerne enhver duft eller smag fra dens tidligere indhold. Som med de andre sprøjter, kan tilstopning forekomme. Blot vaskes med varmt vand og tør grundigt for at fjerne olie oprustning. Med den genvundne sprayflaske, du er ikke nogen ekstra penge plus du repurposed plastflaske.

Dropper og børste

Hvis du bliver træt af at vaske eller pumpning sprøjter, kan du få den samme effekt af non-stick madlavning spray ved bare børstning olie på deres pander. Bruge en baster for at droppe en perle eller to af olie i din gryde, derefter smøre det til pels med en silicium, basting pensel. Dette bruger lidt olie og eliminerer bekymringen af tilstoppede sprøjter på ubekvemme tidspunkter. Hvis du ikke har en baster, hæld dråber olie på panden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com