Hvorfor ville en effektafbryder tur hele tiden?

December 23

Afbrydere er designet til at gøre to ting. 1. de begrænse mængden af strømstyrke flyder fra de vigtigste kredsløb til salgssteder i dit hus. 2. de giver en fail-safe løsning i tilfælde mere strømstyrke end hvad de er designet til at tillade tegnes. Hvis en effektafbryder er ikke i nogen af dens formål derefter det er sikkerheden i fare og skal udskiftes øjeblikkeligt.

Hvordan de virker

Der er grundlæggende to typer af moderne breakers. Den grundlæggende circuit breaker er et skift, normalt forbundet med en kraftig elektromagnet. Når kontakten er i "on" position, El strømmer gennem kontakten gennem elektromagnet og ud gennem ledninger til de forskellige forretninger i dit hus. Når mængden af strømstyrke gennem elektromagnet bliver for kraftig tiltrække magnet skifte tilbage til "off"-position, afbryde strømmen af elektricitet.

En anden populær type af breaker kaldes ground fejl circuit interrupter (GFCI), som er designet til at beskytte mennesker mod elektrisk stød, i stedet for at forebygge skader bygningens ledningsnet. GFCI overvåger konstant den elektriske strøm går igennem de neutrale og varme ledninger. Når alt er normalt, skal strøm i to ledningerne være præcis det samme. Så snart der er variation i det nuværende niveau (for eksempel, hvis nogen ved et uheld rører den varme ledning), GFCI registrerer ubalancen i ledningerne og bryder kredsløbet, at forebygge elektrisk stød. Da det ikke har til at vente på løbende at klatre op til usikre niveauer som i det grundlæggende design, reagerer GFCI meget hurtigere end en konventionel breaker.

At finde den egentlige årsag

Hvis du har en effektafbryder end hele tiden kan at slukke (også benævnt "snubler"), så er der et par skridt du tage til at opdage roden.

Først, afgøre, hvilke afsætningsmuligheder i din house trippy effektafbryderen er kraftoverførsel. Gå til din vigtigste kredsløb (normalt placeret i kælderen eller nytte) og åbne panelet, som vil typisk indeholde et diagram på siden med etiketter forklarer hvilke breaker beføjelser hvilke komponenter i dit hus. Hvis dit panel er umærket kan så du få en grov tilnærmelse ved at dreje hver switch off en ad gangen og at bemærke som lys inventar/stikdåser ser ud til at være deaktiveret.

For det andet finde effektafbryderen, der hele tiden at slukke. Når du har bestemt hvad inventar og udtag det beføjelser, tilføje op antallet ampere trækkes på dette kredsløb. For eksempel, en 15-amp breaker, som er kraftoverførsel dit stereoanlæg, flere lys og to 13-amp gering sav er naturligvis til opgave med for meget magt, og det er hvad der forårsager breaker at rejse flere gange.

Hvis du er sikker på, at trækker du ikke for meget magt fra breaker så er det muligt, at din breaker er defekt. Du bør konsultere en elektrisk ekspert til korrekt vurdering af, om dette er faktisk situationen.

Om fastsættelse af den egentlige årsag

Hvis du har fast besluttet på at dine apparater forsøger at trække for meget strøm fra den særlige effektafbryder har du to muligheder for at løse problemet. Du kan prøve at reducere mængden af uafgjort du placerer på banen ved at sætte nogle elektriske genstande i forretninger, der er på en anden afbryder. Eller, hvis det ikke er en mulighed så du kan øge størrelsen af breaker, således at det giver mulighed for mere strøm gennem. Igen, det er tilrådeligt at konsultere en elektrisk ekspert før du udskifter din breaker. De fleste husstand breakers er kontrolkabler, selv om et par af kredsløbene kan være op til 30 ampere (som dem, kraftoverførsel tunge stik i garagen eller aircondition-enhed). Hvis du opdager, at din 15-amp kredsløb ikke er nok, enten erstatte det med en 30-amp breaker dig selv, eller har det erstattet.

Hvis du føler at din breaker er defekt, skal du erstatte den. Normalt bør du udskifte en afbryder med en af samme størrelse, medmindre du er sikker på at du har brug for den øgede strømstyrke.

Beslutte, hvilken Type Breaker til at købe

Som tidligere nævnt, er der to typer af afbrydere. Den grundlæggende eller enkle design og den nyere GFCI breaker design. GFCI er sikrere og mindre tilbøjelige til at tillade nogen at blive electrocuted men typisk er ganske lidt dyrere end de grundlæggende effektafbryder design. Du skal vurdere din situation for at beslutte, hvilken type af breaker er rigtige for dine behov.

Installation

At have besluttet din circuit breaker udskiftning, er det nu tid til at installere dit nye valg. Installerer en ny afbryderknappen kan være meget farlige og ekstrem forsigtighed bør udøves på alle tidspunkter. Da du erstatter en eksisterende kredsløb, vil det være ikke helt så vanskeligt som at installere en ny breaker, men det kan stadig være lige så farlig. Du bør først slukke for strømmen til bestyrelsen. Det anbefales, at du bruger et voltmeter kit til at bestemme, om magten er slukket. Selv med magt at bestyrelsen slukke, er der stadig live ledninger til stede. De store linjer, at komme ind og fodre breaker er altid levende og bære enorme mængder af aktuelle, fordi de kommer fra transformer uden for dit hus. Undgå enhver kontakt med disse ledninger.

Når du har bekræftet, at strømmen er slukket (med undtagelse af de førnævnte ledninger), afbryde den varme (sort) ledninger og den neutrale (hvide) ledning fra breaker du udskifter og så pop breaker ud af sin sokkel. Omhyggeligt indsætte den nye breaker i dets sted og tilslut derefter varmt og neutrale ledninger til breaker. Når du har bekræftet alt sikkert er tilsluttet, skal du gendanne den vigtigste magt tilbage til bestyrelsen. Din circuit breaker trippende problem skal nu løses.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com