Hvorfor min Citrus træ vil ikke blomstre

December 24

Hvorfor min Citrus træ vil ikke blomstre

Skønheden og berusende duft af citrus træet blomstrer signal mere end i begyndelsen af foråret. Ifølge William Simanton, gartner på University of Florida Citrus Research Station, "fænomenet med blomstring eller blomstrende naturlige starten af den nye afgrøde og som sådan har en stærk indflydelse på afgrøde størrelse, frugt kvalitet og datoen for udløb... Blomstring påvirker timingen af vigtige og kostbare operationer som foråret pesticid programmer og markedsføring af bistader til citrus honningproduktion..." Den sarte blomstrende fase er ofte påvirket af vejrforhold.

Træ alder

Citrus træer, der er et til to år gamle ikke blomstre eller producere frugt konsekvent. Passende og regelmæssig vanding og gødskning i denne periode, dog er afgørende for fremtidig produktion af bloom og frugt. Vand unge citrus træer grundigt to til tre gange ugentligt fra foråret igennem tidligt falde. I de køligere måneder, reducere kunstvanding til en gang om ugen. Befrugte unge træer med 8-8-8 gødning hver seks uger fra februar til oktober.

Temperatur

Vintertemperaturer "kan fremskynde eller forsinke den blomstre periode, der normalt forekommer i marts og April," siger University of Florida gartner James Ferguson. "Antallet af uger, at citrus træer er udsat for køligt vejr kan også påvirke intensiteten af blomstring." I tempereret klimazoner nord for Florida, bør potteplanter citrus også blive udsat for kold-- men ikke indefrysning--temperaturer før du bringe disse træer inde for vinteren. Dag temperaturer mellem 50 grader til 64 grader Fahrenheit og nat temperaturer mellem 46 grader til 55 grader Fahrenheit give nok stress for at fremkalde blomstring i citrus træer.

Tørke

Overdreven tørke kan forsinke eller fjerne foråret blomstring i citrus træer. Mild tørke i vintermånederne, men kan fremkalde blomstring. Vand citrus træer af frugt fødedygtige alder (over to år gamle) grundigt en gang hver to uger for en foråret blomstre. Jorden skal tørre i mindst 1 tomme under overfladen, før træet er vandes. Give vand nok til at mætte jorden mindst 6 inches under overfladen. Citrus træer berettiger ikke til hyppigere, lavvandede vanding sessioner.

Saltindhold

Høj saltholdighed i citrus jordbund forsinkelser eller eliminerer citrus blooms. Teste saltholdighed niveauer med en jordanalyse, hvis træerne ikke blomstre eller citrus blade Drej en bronze farve. Leach saltholdighed fra jord, både i jorden og i containere, ved at udfylde jorden med lavt saltindhold vand. Hvis din grundvand er høj i saltkoncentrationer, indsamle vandet i regn tønder i regntiden og bruge dette til at sive ned citrus jord i tørtiden. I containere, bør vand løbe fra bunden af beholderen i flere minutter. For at sive ned jord omkring citrus plantet i jorden, vand området omkring træet, indtil jorden under rodzonen er mættet. Udføre en anden jordanalyse for salinitet niveauer er på anbefalede niveauer for størrelse og alder af træet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com