Hvordan du udskifter en glidende glas dørlås

December 24

Skydedøre glas døre lås med låse, der er knyttet til håndtagene. Mange kommer med nøgler til låsning og oplåsning udefra. Som en sikkerhedsforanstaltning, skal du ændre dørlåse, hvis du nogensinde mister nøglen til døren. Du vil ændre dørlåse på skydedøre glasdøre ved udskiftning af håndtag på alle døre, der bruger den samme nøgle.

Instruktioner

•Åbn det glidende glasdør, så du kan nå håndtag fra begge sider. Fjern de skruer, der holder dørhåndtag, ved hjælp af en Phillips eller kærv skruetrækker afhængigt af hvilken skrue. Træk håndtaget ud over de to sider. Fjerne alle håndtag for døre trænger til nye låse.

•Measure afstanden mellem hullerne til skruer med en lineal. Måle længden og bredden af slot håndtaget passer ind Hvis håndtaget synker ind i dørkarmen. Måle tykkelsen af dørkarmen. Brug disse målinger, når du køber udskiftning håndtag, sikrer, at alle målingerne er ens.

•Sæt nye håndtaget ind i åbningen på dørkarmen eller over de nøgne skruehullerne med skrue side på indersiden af den glidende glasdør. Skubbe skruerne i hullerne og slå dem i hånden for at få dem i gang i tråde på den udvendige del af håndtaget. Stram skruerne fast med passende type skruetrækker.

•Skub døren lukket, låse låsen og forsøge at trække døren åben til at tjekke den nye dørlås.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com