Udskiftning af et våbenhus lys armatur

December 24

Udskiftning af et våbenhus lys armatur

Forberede

Hvis du vil erstatte et våbenhus lys armatur, skal du nogle forsyninger. Du skal få en robust stige, en skruetrækker, og eventuelt en hammer samt, hvis Armaturet er gamle.

Før du begynder, Sørg for at magten til våbenhus lys er slået fra. Placere stigen i et stabilt område men inden for rækkevidde af lampen. Hvis du kan spørge nogen til at hjælpe dig ved at holde stigen og opholder sig i nærheden. Dette er fordi du vil ønsker at hånd ned af lampen til nogen saa du ikke slippe det og det ikke bryde. Afhængigt af størrelsen af armaturet, kan du muligvis klare det selv.

Fjern

Klatre op ad stigen, indtil du er inden for rækkevidde af lampen. Ved hjælp af din skruetrækker, fjerne skruerne omhyggeligt. Hvis de er malet på, let tryk på armaturet med en hammer til at løsne fixture fra malingen. Hold bunden af armaturet med den ene hånd og løsne skruerne med den anden, således at armaturet ikke pludselig falde fra verandaen. På denne måde fjerne armaturet. Dette vil udsætte den elektriske boliger enhed, at pæren er knyttet til.

Hvis pære er knyttet til armaturet og ikke elektriske boliger, skal du afmontere elektriske ledninger fra armaturet. For at gøre dette, simpelthen snoet ledningerne på stativ fra ledninger på huset.

Erstat

For at installere den nye lampen, omhyggeligt løfte det i stilling og følge installationsanvisningerne fra af denne særlige armatur. De fleste lamper er installeret på samme måde, hvilket betyder, at de kommer med skruer, der er lavet til at skrue ind i den elektriske boliger. Det betyder, at du ikke vil højst sandsynligt skal bore nogen nye huller, medmindre du har en speciel eller usædvanligt lys armatur.

Men hvis pære er beregnet til at skrue ind i lampen og ikke enheden, elektriske boliger, får man vride sammen ledninger fra armaturet til den elektriske boliger. Simpelthen matche farverne på ledningerne og sno dem sammen. Hvid går til hvid, og sort til sort. Derefter skrue i dit lampen og tænd tilbage på din veranda.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com