Varmepumpe problemer om vinteren

December 24

En varmepumpe transporterer varme fra ovnen til værelser i hjemmet. Selv om pumpen kan støde på problemer når som helst på året, er problemer med varmepumpen mere mærkbar i vinteren når varmeanlægget er i konstant brug. Nogle problemer kan forårsage din varmepumpe til at virke.

Mangler varme

Når varmepumpen mangler varme, kan årsagen til problemet være, at pumpen ikke får magt. Sikre at effektafbrydere ikke er blevet udløst. De fleste tvunget varmesystemer bruger to afbrydere til at beskytte de elektriske kredsløb at power luft handler og varmepumpen kondensatoren. Begge af disse strømkredse skal være tændt for varmepumpe levere varmen fra ovnen. HomeTips.com, en gør det selv-online hjem reparation ressource, at når effektafbryderen ture igen efter det er blevet nulstillet, denne snubler kan indikere en elektrisk system kort og du bør kontakte en tekniker.

Fryser

Når en varmepumpe fryser, er dens arbejdsindsats kompromitteret. Dette problem kan medføre enten fra en overbelastet luftfilter og/eller en blokeret tilbagevenden-air register. Slukke varmesystemet og inspicere luftfilter for at sikre det ikke beskidt; erstatte det med et nyt filter, hvis det er nødvendigt. Åbne panelet og kigge efter en blokering i afkast-air register. Kontakt en tekniker, hvis du har mistanke om en træsko, som du sikkert ikke kan fjerne ved hjælp af en støvsuger. I vintermånederne muligvis en varmepumpe, der konstant kører rengøring oftere for at fjerne støv og snavs, der kan ophobes inde i enheden og påvirke den varmepumpe ydeevne. AllAboutHeatPumps.com bekræfter desuden, at en frossen varmepumpe er undertiden forårsaget når kølemidlet er lav. Kølemiddel forhindrer varmepumpen bliver forringet i kolde temperaturer. Giver mere kølemiddel til pumpen hjælper med at sætte systemet i at blive fuldt operationelt i løbet af vinteren.

Gør slibning og raslende lyde

Varmepumpen er udstyret med en luft handler, der hjælper med at levere varm luft i hele hjemmet. Når luften handleren bryder, kan det producere en hvinende støj. HomeTips.com hedder det at lydene, der normalt skyldes et problem med motorens lejer, der kræver udskiftning. En tekniker kan erstatte de motor lejer for at afhjælpe problemet. Når den støj, der kommer fra varmepumpen lyder mere som en rangle end en skrige, er spørgsmålet dog sandsynligvis forårsaget af en løs panel på ydersiden af enheden. Problemet er generelt løst ved at stramme skruerne på panelet at gøre panelet mere sikker.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com