Over jorden Pool hulske Guide

June 2

Over jorden Pool hulske Guide

Skummer er et vigtigt stykke udstyr til over ground swimming pools. Denne enhed er designet til effektivt indsamle vragdele, bugs og selv små stykker legetøj, der kan være tilbage i vandet. Det er meningen at hjælpe ejeren af pool rengøring puljen, selv om en hulske kan ofte være både dyrt og svært at opretholde hvis i de forkerte hænder. Det er vigtigt at følge nogle enkle trin og råd til at spare penge og fremtidige problemer med din ovenstående ground swimming pool hulske.

At vælge den rigtige hulske

Hver skimmeren er designet til at beskytte en anden type af pool. Ligeledes er der mange forskellige mærker og modeller af hulskeer at vælge imellem. Du vil ønsker at huske slags foring, der findes i din over jorden pool og det materiale, hvorfra din pool er lavet. For eksempel, kan hulskeer være specielt designet til vinyl eller glasfiber. Størrelsen af puljen også er vigtigt. Nogle hulskeer er kun beregnet til en bestemt størrelse pool, mens andre er designet til store pools. Du vil sandsynligvis ikke nødt til at bruge mere end $120 på en høj kvalitet skimmer, uanset type og størrelse af hulske til din over jorden pool. Hvis prisen er højere, betyder det normalt, at der er mere tilbehør med en hulske.

Installation din hulske

Hvis du vælger at installere skummer selv, er det vigtigt at sørge for, at installationen er udført, når vandstanden er lav, eller mens poolen er drænet. Det er vigtigt så foring af poolen er korrekt sat op til din pool, før det er sikret. Ved at installere skummer uden justering foret ordentligt, kan du finde dig selv en ny liner på udkig meget hurtigt. Hvis din skimmer kommer med en serpentine pakning, også installere denne mens vandstanden er lav eller tom. Det er vigtigt at ordentligt justere skimmeren med nogen huller, som du har stukket gennem slimhinden og skrue i frontpladen af skummer sikkert. Vælg skruer, der har anti-rust belægning eller er lavet af en hård plast, således at ingen erosion finder sted. Følg brugsanvisningen nøje.

Vinterklargøring af hulske

Nogle pool ejere helt rive ned deres ovenfor bassiner og gemme dem sikkert i et indendørs område, således at den hårde vinter vejr og lave temperaturer ikke skader udstyr. Uanset om du rive ned din pool eller ej, er det bedst at fjerne de installerede hulske til vinteren. Du bør rense den og tør skummer grundigt før opbevaring for vinteren. Ellers, skimmeren kan vokse mug indendørs og dette kan i sidste ende beskadige, så meget, at du måske nødt til at erstatte det helt. En anden måde at winterize dit skimmeren er at tage en vejrbestandig plast Papirkurv taske eller store Ziplock pose og wrap det stramt omkring skummer, mens det stadig er tilsluttet udendørs. Dette vil ikke helt beskytter det fra vejret og er ikke den ideelle metode for winterizing, men det kan gå en lang vej for folk whot ikke har tid til helt fjerne deres puljer og hulskeer. Hvis du vælger denne metode, Sørg for, at Plasten er air tight. Du kan være nødvendigt at re-check indpakning hver to til tre uger. Være parat til at re wrap hvis plast er kommet fortrydes eller synes ikke at være i besiddelse af så meget som nødvendigt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com