Hvordan man Prep tapet for maleri

December 25

Hvordan man Prep tapet for maleri

Hvis du er træt af at kigge på tapetet i dit hus, skal du overveje maleri over det. Måske du er ikke klar til udfordringen af at fjerne alle at tapet, eller måske du har ikke tid. Påfør et par lag af maling og har du en hurtig room makeover. Selvfølgelig, er der arbejde involveret i udarbejdelsen af tapet for maleri; Det er imidlertid ikke noget som udfordringen, at fjerne tapet helt.

Instruktioner

•Træk ned nogen dele af tapet, som curling eller peeling. Løs kanter og sømme kan nemt blive pillet ud. Alternativt kan du bruge tapet pasta til at sikre disse løs kanter og sømme tilbage til væggene.

•Spread fælles sammensatte på alle områder af de vægge, der er ufuldkommen. Nail huller, steder hvor du fjernet stykker tapet (sømme og kanter, der blev fjernet, alt for) og eventuelle andre beskadigede områder af væggene skal være fyldt med fælles sammensatte til at opnå en selv overflade. Anvende de fælles sammensatte med en spartel, kører den spartel frem og tilbage over området indtil sammensat er glat med væggene. Lad det tørre ifølge producentens anvisninger. Sand pletterne glat med 220 sandkorn sandpapir. Luk øjnene og opstille jeres hænder langs væggene at føle for andre mangler du kan have overset.

•Wash ned vægge med en svamp dæmpet i varmt vand. Kun bruge en fugtig svamp i stedet for en, der sjaskvåd eller risikerer du blødgøring tapet. Rengøring væggene grundigt vil sørge for der er ingen støv, snavs eller andet snavs på væggene, der kan forstyrre maling vedhængende korrekt.

•Tape off nogen områder, som du ikke ønsker malet (f.eks. sokler, stikkontakter, loft og vindue trim) med malerens tape.

•Applicer en frakke af oliebaseret primer til vægge før maling. Lad primeren tørre fuldstændigt.

•Kontrollér vægge for områder, hvor tapetet kan curling eller peeling. Anvende fælles sammensatte på disse områder, så lad det tørre og sand let. Tørre vægge med en fugtig klud til at fjerne eventuelle rester fra slibning og anvende primer igen til de særlige steder. Efter primeren tørrer, er du klar til at male.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com