Medicinske formål af lavendel planter

December 25

Medicinske formål af lavendel planter

Native til Middelhavet, lavendel planter vokser på klippefyldte, bjergrige områder i hele Europa, Australien og USA. Denne korte busk ønskes for sin duftende æteriske olie, som er udvundet af blomsterne og anvendes til mange formål. Ud over de kommercielle formål, såsom cremer, badegeler, aromaterapi olie og luft luftfriskere, er lavendel mange medicinske formål. Amost hele lavendel anlægget kan bruges medicinsk, ifølge www.all4naturalhealth.com.

Afslapning

Ifølge University of Maryland, er lavendel almindeligt anvendt til afslapning. Fylde en pude med lavendel blomster kan hjælpe søvnløshed, forbedre søvnkvaliteten og forbedre humør. At skabe en te af lavendel blomster er en anden måde at fremme afspænding. Lavendels afslapning kvaliteter kan også fremme bedre koncentration, fjerne hovedpine og reducere agitation, især hos patienter, som oplever demens. Nervøs maver kan også være beroliget af indtagelsen af lavendel.

Blod og nerver

Encyklopædi af psykiske lidelser viser, at lavendel har en positiv indvirkning på blod og krop. Coumariner i lavendel spile blodkar. De har også været kendt at kontrollere spasmer og andre nervesygdomme. Tab af appetit kan også blive hjulpet af lavendel. Svaghed, hjertebanken, mathed og kolik kan alle blive lindret af lavendel, fordi det er en afslapper muskler og nerver. Lavendel også lindrer tandpine og forstuvninger og fremmer nerve kontrol.

Antibakterielle og antiseptiske

Sår og svampeinfektioner kan også behandles med lavendelolie. Olien kan gives som et antibakterielt middel til at rense og helbrede sår, acne og endda eksem. Tør hud, brandsår, bider, blå mærker og skoldes hud kan også hjælpes med lavendel. At tage et bad i Lavendelolie eller massere det ind i huden reducerer fælles og muskelsmerter. Lavendel er også bruges til at kontrollere smerter efter operationer, ifølge University of Maryland. Lavendel olie bør ikke anvendes på åbne sår.

Dosering

Børn bør aldrig tage Lavendelolie mundtligt. Ifølge University of Maryland Medical Center, bør mandlige børn ikke bruge lavendel olie shampoo, lotion eller sæbe, fordi det forårsager fedtvæv til at vokse omkring deres bryster. Indånde dampe af to til fire dråber lavendelolie placeret i kogende vand kan hjælpe med hovedpine, søvnløshed og depression hos børn. Voksne kan stejle to teskefulde af lavendel blomster i kogende vand i ti minutter, at skabe en beroligende te. Voksne kan også indånde blandingen og opnå lignende resultater som børn, der indånde damp. Lavendelolie har ikke bliver udvandet for at bruge topisk hos voksne, men er aldrig bør indtages oralt.

Advarsler

Lavendel olie i sig selv er mildt giftigt, hvis det indtages, og det kan forårsage opkastning. Vær omhyggelig med at se dosering af Lavendelolie eller lavendel blomster erklærer oil til fødevarer og tonika, der indtages. Lavendel, ligesom andre urter, er ikke reguleret af USDA, så det ikke er testet for sikkerhed og effektivitet. Forskellige producenter har forskellige doser og koncentrationer af Lavendelolie i deres produkter. Dette bør tages i betragtning før Lavendelolie er anvendt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com