Sådan opbevarer Sterling bestik

December 25

Sådan opbevarer Sterling bestik

Sterling sølv bestik vil give en tabel et elegante, dekorative look. Brug sterling bestik til en sofistikeret ferie, fødselsdag, reception eller andre festlige middagsbordet. Sterling bestik er konstrueret med langvarig, holdbart og skinnende sterling sølv og kan være gået ned gennem generationer. Bestik tilbyder en bred vifte af design, fra almindelig til udsmykkede og alt der imellem, så du har ingen problemer med at finde et sæt, der afspejler dit hjem decor ordningen. Når du ikke bruger bestik, gemme det ordentligt for at sikre det bevarer sin glans.

Instruktioner

•Wash den sterling bestik i hånden med vand og mildt opvaskemiddel umiddelbart efter brug det til at undgå farvning og anløbning. Tørre bestik grundigt med en blød klud.

•Opbevar bruges regelmæssigt sterling bestik i plast sølvtøj indehaver i en ren, fugt-fri skuffe.

•Sæt bestik i en fløjl-foret træ bestik brystet hvis du har planer om at gemme det i en periode. Vælg en bestik brystet ligner en dekorativ eg, valnød eller cherry finish, som du kan få vist i et køkken eller spisestue, hvis du har lyst. Vælge en kiste med individuelle slots for hvert bestik stykke.

•Drej hvert stykke af bestik i enkelte pladser i syrefri silkepapir eller ubleget bomuld musselin hvis du ikke har en bestik brystet. Sørg for bestik stykker er helt pakket ind med ingen udsatte områder.

•Sæt den indpakkede bestik til en stor plastik opbevaringspose med en genlukkelig top. Tryk på toppen af posen til at oprette en sikker tætning. Opbevar posen i et køligt og tørt sted væk fra direkte sollys


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com