Hvordan man opbygger Pole bønner støtter med bambus

December 25

Pole bønner er en klatring række bønner, der vokser på lange vinstokke. Hvis bønnerne ikke understøttes, kan de rådne i snavs eller overskredet din have. Give bønnerne støtte tillader dem at vokse ordentligt og holder din haven ryddelig. Bambus pæle er en ideel støtte byggemateriale, fordi de er fleksible og robuste. Oprettelse af en bambus støtte tipi omkring hver plante giver den nødvendige støtte uden at skulle bygge en hel espalier.

Instruktioner

•Løsn jorden omkring pole bønner planter med en skovl, til en dybde af 8 inches. Den løse jord bør danne en 3 til 4 fod diameter cirkel omkring planten.

•Sæt en bambus pole i løs jord cirkel på en dybde af 6 inches. Space polakkerne mindst seks inches fra hinanden. Gentag med hver pole bønne plante.

•Grasp to poler, der står over for hinanden i den samme cirkel. Holde deres toppe sammen, så de krydser omkring fire inches fra toppen. Samle toppe af andre polakker, bøjning polakkerne og danner en tipi over anlægget.

•Sno polakkerne i sejlgarn fem eller flere gange for at sikre dem. Binde en knude i sejlgarn at holde toppe på plads. Gentag med hver tipi. Pole bønner vil derefter klatre benene på lavvuer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com