Hvordan du kan genbruge papir eller plast

December 25

Genbrugsprogrammer for papir og plast er gennemført på mange områder rundt om i landet. Afhængigt af dine specifikke placering, kan du have, genbrug afhentning programmer til rådighed, hvor en lastbil kommer til at afhente dine genanvendelige elementer. Anden muligheden er at aflevere din genanvendeligt henne ved en udpeget placering. Blandt typerne af elementer, der er genvundet er papir og plast. Begge materialer genbruges og reformeret snarere end smidt væk til dumping websteder.

Instruktioner

•Look op dit lokalområde muligheder for genanvendelse. De fleste områder vil have enten et drop off eller pick-up programmet, afhængigt af den specifikke placering. Forskellige steder har også grænser for, hvad der er genanvendeligt og hvad der ikke. For eksempel, plastikposer eller six-pack ringe er ikke altid genanvendelige. Find ud af hvad plast betragtes genanvendelige til området ved at kalde genbrugspladser i din placering eller slå det op på deres hjemmeside, hvis den er tilgængelig. Lokalitet hjemmeside kan også har anført muligheder for genanvendelse, afhængigt af området.

•Separat papir i en bin eller pose og lagt plast i en anden. Adskille dine genanvendelige materialer til at undgå forveksling eller blande emnerne.

•Recycle alle papirmaterialer. Papir, såsom aviser, pap og bærbare papir, er genanvendeligt. Selv om det har bånd eller hæfteklammer på det, kan du genbruge papiret.

•Tag papir og plast til en lokal genbrug center eller drop-off point. Nogle købmandsforretninger vil tilbyde genbrugsmuligheder til Gæster der ønsker at aflevere den. Hvis du har en curbside pick-up indstilling i dit lokalområde, behøver du ikke at aflevere materialerne. Lægge det ud på kantstenen i stedet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com