Svenske søjleformede poppel problemer

June 3

Svenske søjleformede poppel er også kendt som svenske søjleformede aspen og er medlem af familien poppel (Populus spp.). De høje, smalle, løvfældende træer, der kan vokse til 40 fod høj, men deres bredde i denne højde kan kun være 10 fod. De er meget kold hardy og vokse godt i US Department of Agriculture zoner 2 til 4, hvor vintertemperaturer kan falde betydeligt til under nul. På grund af deres statur og hårdførhed, er de ofte grupperet sammen til form læhegn.

Insekter

Utallige insekter angriber alle sorter af aspens, selv om kun få af dem er dødelig, medmindre træet allerede er syg. Bladlus er en regelmæssig pest, efterlader små pinpoints hvor de har suget saft fra bladene. Leafminers tunnel mellem toppen og bunden af bladet sucking juice, forlader snoede stier. Udvisningshamre grave i stammerne og sutte sap, og poppel twigall fluer vil forårsage grimme galls. Skjoldlus vil danne lidt hård gravhøje på bark og stængler, afskærmning insekter, som de sutter på sap. Telt larver gøre en web kabinet og spise alle blade inden for, flytter til nye blade, så dem blive opbrugt.

Sygdomme

Svampesygdomme angribe ofte de fleste arter af aspens. Marissonina skimmel er en af de mest almindelige svampesygdomme, forlader sorte pletter på bladene, der vokser i store døde områder. Tom fordærve er en svampesygdom, der er fundet på kufferter eller stilke, forlader grå døde områder med en sort kontur. Trunk rot kan identificeres ved hooflike klipper langs stammen, og forventes at angribe træer, der er allerede blevet beskadiget på nogle måde. Inde i bagagerummet, vil kernetræ henfald og forårsage træet bliver ustabil.

Fysiske skader

Fysiske skader kan opstå gennem normal vedligeholdelse af landskabet og mere naturlige midler. Ukrudt whackers og plæneklippere er de mest almindelige syndere, forlader beskadiget bark, der kan invitere sygdom. I de mest alvorlige tilfælde, vil blive beskadiget bark hele vejen rundt i bunden af et træ, hovedsagelig afskære vand og næringsstoffer flow til træet. Disse træer vil dø. Elg og andre rutting dyr vil skrabe deres horn mod træer findes i mere fjerntliggende områder og hæmme eller stoppe strømmen af næringsstoffer og vand.

Forkert pleje eller miljø

Svenske søjleformede aspens er en cool-vejr træ, hjemmehørende i områder med kolde vintre og generelt kølige somre. Hvis de er bragt ud af disse betingelser, vil de blive svag og modtagelige for sygdommen. De skal selv fugt og reagerer dårligt til alt for tør eller våd jordbund. Alle aspens tendens til at producere suckers, og folk er ofte fristet til at sprøjte dem med herbicid, glemme, at disse suckers er knyttet til træets rødder. Sprøjtning suckers vil sandsynligvis forårsage skade eller død til træet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com