Hvad størrelse pumpe har jeg brug for min Pool?

December 26

At vælge den rigtige størrelse pumpe til din pool afhænger af tre faktorer: mængden af vand i poolen, diameteren af din pool VVS og størrelsen af dit filter. Det er spild af tid og penge at installere en pumpe med en større end VVS og filter kapacitet til at håndtere det strømningshastighed. På den anden side, hvis du forsøger at gemme penge af undersizing pumpen, det vil ikke omsætning vandet korrekt, fører til dårlig filtrering.

Bestemmelse af Pool volumen

Hvis du ikke allerede kender omfanget af din pool i US gallon, bruge en online pool vand volumen lommeregneren (Se yderligere ressourcer). Pumpen bør "Vend" eller cirkulere hele mængden af poolen i mindst 10 timer. I en moderat eller tungt anvendte pool er 6-8 timer endnu bedre. For eksempel, hvis du har en 20.000 gallon pool, flowet skal være omkring 33 gallon per minut (20.000 gallons/10 timer/60 minutter = 33.3 gpm). For en 8-timers omsætning, du har brug for en pumpe med en væskehastighed på ca 42 gpm.

Bestemmelse af Pool VVS kapacitet

Størrelsen af puljen VVS påvirker også ordentlig pool pumpe dimensionering. Lovene i fysik sige du ikke kan skubbe mere vand gennem et rør end dens maksimale kapacitet. For eksempel kan en 1 1/2-tomme rør håndtere mere end 44 gpm, og en 2-tomme rør, 73 gpm. De fleste pools har mindst to indtagelse eller suge linjer: den skummer og den vigtigste afløb (bunden drain) linje. Således, på en pulje med to 1 1/2-inch suge linjer, den maksimale strøm sats kapacitet er 88 gpm, men kun hvis det også har mindst to tilbage linjer af samme størrelse. Udstrømning er så stor en faktor som indstrømning, når størrelsessortering en pumpe.

Filter flowkapacitet

Filter strømningshastighed er den tredje faktor i pool pumpe dimensionering. Producenter designe deres filtre til at gøre det bedste job på givet strømningshastigheder ifølge den type og størrelse (målt i kvadratfod). De en liste over deres filtre i instruktionsbogen og på oplysninger pladen tilknyttet filteret optimale og maksimale flowhastighed. For eksempel, er en 48 m² stor D.E. filter designet til en optimal strømningshastigheden af 72 gpm, med en maksimal strømningshastigheden af 96 gpm. Højere end anbefalet flow priser kan skabe for meget indre pres og beskadige filteret. Strømningshastigheder meget lavere end optimalt ikke vil filtrere vandet effektivt.

Sammensætte oplysningerne

Når du har bestemt flow sats krav til pool volumen, VVS og filtrering, har du de oplysninger, du behøver at størrelse din pumpe. Reglen er at installere en pumpe, der ikke vil overstige den laveste kapacitet. Hvis dit filter vil håndtere 140 gpm, men din pool VVS vil kun håndtere 88 gpm, skal du installere en pumpe med en gennemstrømningshastighed på ikke mere end 88 gpm. Hvis du har brug for en gennemstrømningshastighed på 150 gpm at vende din pool i en 10-timers periode og din VVS vil håndtere strømmen, men dit filter plejer installere 150 gpm pumpen og også udskifte filteret med en større filter til at håndtere strømningshastigheden.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com