Hvorfor frosne vandrør briste?

December 27

Vand udvider som det fryser, optager mere plads i sin fast form end i den flydende form. Vandrør, som regel lavet af kobber eller plast, er stive og har tendens til at ikke give plads til ekspansion. Resultatet kan være en rodet katastrofe inde i hjemmet.

Ice blokering

En frosne vandrør har normalt ingen strøm på vandhanen på grund af is blokering. Ifølge Institute for forretning og hjem sikkerhed forårsager"is danner i et rør typisk ikke en pause, hvor isen blokering opstår."

Svage steder

Når en blokering opstår, stopper vand flyder og pres builds mellem den blokerede område og en lukket hane. Dette pres kan stige til flere tusinde pounds per kvadrattomme, mere end et rør kan bære. En tynd sted langs røret kan være lige den svage område for pres for at være lettet, hvilket resulterer i en pause.

Forebyggelse & løsning

Isolering af rør samt sealing revner og åbninger hvor kold luft kan påvirke rør kan forhindre skader opstår. Forlader en vandhane drypper, selv med en lille drop, kan forhindre rør bag det fra brister, fordi trykket ikke bygge til farlige niveauer i sådan et tilfælde.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com