Naturlige hjem skadedyr frastødende planter

December 27

Middelalderens mennesker anvendes visse planter til deres fulde fordel ved strewing dem på gulvet i deres boliger. En af grundene til dette var at fjerne grimme duften af hverdagen i tid, men der var en anden grund. Visse planter afskrækket irriterende insekter som myrer, møl og andre, der ville komme ind og ødelægge køkken leverancer og tekstiler og bide mennesker. Disse planter er stadig nyttig i befri moderne hjem af skadedyr.

Myg

Myg er normalt et problem uden for, men de kan komme ind og påføre bider, når den menneskelig vært hvile eller sove. Udnytte mange planter for at afskrække dem uden at ty til kemiske sprøjtemidler eller lotion på huden. Citronella er en græs, der kommer fra den tropiske Cymbopogon plante. Lemony olie fra anlægget er infunderet i stearinlys, og når brændt, det reducerer bider med næsten 50 procent. Myg plante er en lemony duftende geranium eller Pelargonium, der er en krydsning mellem citronella-producerende græs og duftende geranium. Selv om anlægget ikke producerer 100 procent beskyttelse, hjælper det lidt. Andre citron-duftende planter angribere myg citronmelisse eller citron græs. Catnip indeholder nepetalacton, som frastøder myg. Knuse bladene af enten anlægget og gnide dem på huden. Det samme er tilfældet for friske basilikumblade. Plantning basilikum og herb Rejnfan omkring en gårdhave eller dæk kan slippe af myg.

Myrer

Myrer får i alt og er en plage i løbet af foråret og falde. Sted skiver af rå agurk i revner var myrer får adgang til hjemmet. De hader agurker og vil ophold ud – bare husk at fjerne dem, før de rådner. Vokse Rejnfan, spearmint, pennyroyal eller Ambra urter rundt omkring basen omkredsen af huset for at afskrække myrer. Strø tørret mynte, rejnfan, Merian, lavendel og fennikel i skab at holde myrer ud og flytte de tørrede urter rundt en gang i et stykke tid at aktivere deres duft. Placer de løs urter i en musselin taske til en no-rod situation.

Fluer

Houseflies tendens til at være meget irriterende, når de får inde. Mint er nemme at dyrke, så høste og tørre nogle, placere den i en lille musselin taske og hænge det ved døren. Sæt en gryde med basilikum i vindueskarmen til at hindre houseflies i at komme ind i huset. Fluer kan ikke lide tomat blade eller duften af morgenfruer. Plant i altankasser eller i nærheden af døre til at holde dem ude af huset.

Møl

Møl gøre skade på stof møbler og tøj, men flere urter vil forhindre dem i skrå huller i stof. Tørret rosmarin, mynte, timian, lavendel og salvie, tørret citron skræl, nelliker og kanel, vil holde dem væk. Bruge en urt eller en kombination af flere ved at placere den tørrede urt i en pose og hængende i skabet eller anbringelse i en skuffe. Soak bomuld bolde i æteriske olier og sætte dem ind i stoffet, bare lad det ikke røre. Brænde rosmarin, mynte eller salvie i en brandsikker beholder og lad røg encase rummet. Angreb vil snart være væk.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com