Hvad er den bedste jord til en citron træ plante?

December 27

Hvad er den bedste jord til en citron træ plante?

Lemon tree, Citrus limon, tolererer fattige og ufrugtbar jord betingelser leveres bedre end de fleste citrus træer, jorden er veldrænet. Texas A & M University Extension Service betyder, vil det vokse i tung lerjord, men denne vækst er tilbøjelige til at være tung og problematisk i dette miljø.

Jordbundens sammensætning

Den bedste jord til en citron træ afhænger i høj grad den geografiske lokalitet, hvor det er plantet. PH-niveau for jord hosting en citron træ skal ligge mellem 5,5 og 6,5. Hvis syreindhold niveau af jorden er høj, skal kalk føjes til den omkringliggende jord. Purdue University Extension Service rapporterer, at fleste af citronlunde i Florida findes på sandjord, mens træet vokser også godt på mudrede, ler loam i Californien.

Dræning

I mellemtiden, i regioner som Guatemala, den bedste jord er i vid udstrækning består af sand og ler. Mens træet er i stand til at trives i de fleste helst jord, måske er det vigtigste krav at sikre, at de omkringliggende snavs veldrænet. Citrontræer, som ikke er godt vandede er meget modtagelige for at udvikle mund rot. Anlægget er blandt de mest kolde-følsomme citrustræer, der findes, derfor bør det være godt beskyttet. Blomster og frugter er dræbt når temperaturen falder til 29 grader Fahrenheit eller lavere.

Omplantning

De fleste citrontræer er erhvervet fra planteskoler, hvor de blev dyrket i soilless containere. For at transplantationen disse til et hjem eller landskab miljø, Sørg for rødderne af træet er udsat og placeres i direkte kontakt med jorden. Jorden i området plantning bør være på mindst samme niveau som det omkringliggende område--, hvis ikke højere--at sikre ordentlig dræning af webstedet. Nyplantede citron træer skal vandes hver par dage for de første par uger; snart derefter, kan vanding reduceres til cirka en gang om ugen.

Jorden vedligeholdelse

Jord indenfor ca 3 fod af træstamme skal holdes fri for græs og ukrudt, der ellers vil konkurrere med nyplantede citron træet for fugt og ernæring. Ca 3 til 6 inches af muld, kan herunder træflis, udnyttes til at bevare fugten i området og hjælpe med at forhindre ophobning af ukrudt. Gartnere vil også ønsker at beskytte barken af unge træer fra solskoldning ved at dække trunk med en wrap eller kommercielle-sort trunk maling.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com