Hvordan du udskifter anti-sifon i et Toilet Tank

December 27

Hvis du hører dit toilet gør gurglende lyde, kan det være tid til at udskifte anti-sifon. Anti-sifon teknologi er indarbejdet i den toilet udfylde ventil, som fylder tanken efter en flush toilet. Installere en blokerende sifon i udfylde ventil forhindrer vand inde i tanken i uforvarende at blive suget ind i byen eller amt vandforsyning. En newbie blikkenslager kan erstatte anti-sifon i et toilet tank på en eftermiddag.

Instruktioner

•Klippe vandforsyning til toilettet hvor du vil erstatte den anti-sifon enhed. I fleste opsætninger, er vandforsyning ventilen sat på væg eller gulv bag toilettet. Ventilen kan identificeres ved hjælp af rør eller slange fører fra ventilen til tanken. Drej knappen for enden af ventilen til højre for at skære vandforsyningen.

•Tag låget fra toilet tank. Der er afsat. Tryk på håndtaget til flush toilet tank. Fortsat holder håndtaget ned og lad vandet inde i tanken til at køre. Moppe op eventuelle overskydende vand inde med et håndklæde.

•Søge for forbindelsen mellem bolden float og den anti-sifon ventil. Float er normalt forbundet med en lang plast eller metal stang til ventilen og sikret af en Pol med vingemøtrik. Løsne wingnut for at fjerne svømmerventilen. Nogle anti-sifon ventiler kan have en integreret float, som ikke behøver at blive fjernet.

•Sæt en anden håndklæde på gulvet under tanken. Skru koblingen for vandforsyning slange eller levere rør placeret i bunden af tanken. Brug tænger til at løsne plast beholder møtrik placeret over koblingen. Trække anti-sifon ud af tanken.

•Applicer et tyndt lag af silikone fedt til ydersiden af Bund pakning for den nye anti-sifon ventil. Indsætte dette i tanken og holde den med den ene hånd. Bruge anden hånden til at stramme fastholde skruen i bunden af ventil hånd stramt. Udfør stramning med tang.

•Sno i bunden af den anti-sifon ventil med blikkenslager er tape. Tilslut forsyning rør eller slange og spænd koblingen med Skruenøglen.

•Drej knop i slutningen af forsyningen ventil mod uret for at gendanne vandforsyningen. Når toilettet fylder, flush og kontrollere for lækager. Spænd alle nødder eller koblinger, hvis nødvendigt. Justere vand, hvis nødvendigt. Erstatte tank låget.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com