Hvad der forårsager Bark til at skalle af på Rose buske?

December 28

Hvad der forårsager Bark til at skalle af på Rose buske?

Afskallende bark er årsag til alarm, hvis du ikke ved, hvad der forårsager den. Barken er som en plante hud og beskytter indersiden væv fra skade, infektion og fugt tab. Der er flere lag af bark på en rose, ligesom vi har flere lag af epidermis. Tabet af det øverste lag er ikke en årsag til bekymring, men hvis bark peeling går ind cambium, alvorlige tab af kraft eller endda død kan forekomme.

Sort

Der er en bred vifte af rose, der er avlet til at have afskallende bark. Lady banker Rose er en gul klatring rose, der har hamskifte bark, der tilføjer en pryd appel til anlægget. Det øverste lag af bark skaller af i lange plader og blade stammen med en rustik, interessant udseende, der fortsætter i vinteren længe efter blomster og blade er væk. De ældre stilke har det største beløb af peeling, mens de unge stængler beholde barken indtil det skifter farve.

Fordærve

En svamp kaldet Coniothyrium wernsdorfiae er kilde til mange bark problemer. Det angriber den grønne bark, som forvandler rødbrun og bliver lilla sort læsioner, der opdeler og skrælle bark. Svampen breder sig ned stilken og endda til hovedstammen. Nogen inficeret væv kollapser og dør. De inficerede Stokke skal fjernes tilbage til friske, sunde træ. Brug en sanitizing spray når nedskæringer at forhindre spredning af sygdommen. En anden svamp kaldet Coniothyrium fuckelii er også ansvarlig for hævede bark, der brister og skaller. Det er behandlet på samme måde.

Vejr

Svær solen skolde kan forårsage en roser bark at skrælle. Dette er mere almindelig, når et andet spørgsmål såsom en skadedyrsangreb, har forårsaget blade til at aflevere. Manglen løv giver ingen beskyttelse af planten fra den intense sollys. Koldt og frysning temperaturer kan forårsage de samme problemer. Hvis rosen oplever en fryse efter det havde allerede udgivet vækstdvale vil vandet inde stilke fryse og brast, da det smelter. Bark vil slough og skræl.

Mekanisk og dyr

Streng pudsning er en doven gartner bedste ven, men de kan beskadige bark på rosenbuske. En plæneklipper kan også gøre et sår, der starter afskalning på højere dobbeltskaft roser og bjergbestigere. Rådyr har lange tunger, der kan nå rundt pigge og skarpe tænder til at trække og rive på bark at få på det bløde væv inde. Deres fodring aktiviteter kan efterlade en rosenhæk bark sagging og rullende. Et fingerpeg til dyrs fodring aktiviteter vil være tilstedeværelsen af identiske skrabe mærker hvor tænderne træk hen over den steg væv.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com