Sådan Stop røgalarmer fra bip

December 28

Sådan Stop røgalarmer fra bip

Røgalarmer redde mange liv hvert år, men det kan være svært at sætte pris på dette faktum, når du har brug at stoppe en røgalarm fra bip. Selvom der er mange måder at gøre dette, er en simpel batteriskift normalt alle, der har behov for. Disse detektorer, der i sidste ende bærer ud vil kræve dig til at købe en ny røgalarm.

Instruktioner

•Udskift batteriet på en batteridrevet detektor og tryk på knappen "Test" indtil alarmen lyder. Slip knappen; enheden skal gå stille. Hvis det fortsætter med at bippe, det har nok nået slutningen af sin levetid og bør udskiftes.

•Udskift batteriet på et kabelforbundet elektrisk røgalarm hvis kun én detektor ud af flere er bip, og afprøve enheden. Kabelforbundet elektrisk røgalarmer opererer hus 120-volt vekselstrøm, og omfatter mest et rum til et backup batteri, i tilfælde af en strømafbrydelse. Hvis det stadig bipper efter afprøvning, udskifte enheden. Mange har en plug-in-stik, hvilket gør det nemt at skifte til en ny enhed, samme model; Hvis ikke, skal du kontakte en elektriker for at gøre udskiftning. Hvis alle detektorer i hus bip, har de sandsynligvis mistet magten. Check for en udløst circuit breaker. Hvis ingen er udløst, der kunne være en ledninger problem og bør du kontakte en elektriker.

•Nulstil tastatur på røgalarmer, som er en del af et hjem sikringssystem. Disse detektorer vil ofte gør ingen støj selv, men medfører i stedet tastaturet til at bippe. Tavshed bip ved at nulstille tastaturet, og kræver virksomheden alarm service så hurtigt som muligt.

• Rengør røgalarmer af alle slags med komprimeret eller dåse luft, enten en gang om året, eller når du ændrer batterier. Dette vil hjælpe med at forhindre falske alarmer.

Tips & advarsler

  • De fleste røgalarmer bruge en regelmæssig 9 volts batteri. Bruge alkaline batterier for længere levetid.
  • Har du røg detektorer knyttet til en overvåget hjem sikringssystem, underrette den centrale station før du gør noget arbejde.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com