Sådan plet Over eksisterende dæk maling

December 29

Farvning over eksisterende dæk maling er forholdsvis let. Du skal være opmærksom på, at din pletten ikke vil nødvendigvis ser meget som det gør på dåsen hvis du anvender det direkte over malingen. Men det vil udføre opgaver, du generelt vil pletten skal bevare skoven og hjælper med at bortvise værste elementer. Hvis du ønsker at plette over eksisterende dæk maling, Sørg for at teste resultatet i et lille område først. Dette vil hjælpe dig gøre sikker på at du vil elske din færdige udseende, før det er for sent at foretage en ændring i dine planer.

Instruktioner

• Giv dine dæk, en grundig skrubbe. Brug 2 kopper hvid eddike og 2/3 af spand varmt vand til at gøre en skrubbe løsning. Krat dæk med denne løsning til at fjerne snavs, skimmel, mug og enhver løs maling chips. Du kan krat ved hjælp af børste kost.Farvning over maling er svært, fordi maling ikke accepterer pletten på samme måde som træ vil. Det kan se godt midlertidigt, men det vil ikke vare næsten lige så lang som enten medier på egen hånd. For at få det længste livet ud af dit pletten-over-maling look, skal du få den malede overflade så rene som du overhovedet kan.

•Rinse off dækket. Bruge slangen til at skylle dækket grundigt. Hvis du bemærker eventuelle resterende snavs, gå tilbage og krat det ud før re skylning. Lade dækket tørre helt, før man går videre.

•Sand dækket meget let. Hvis du farvning over maling, så ønsker klart du ikke at fjerne maling. Pletten har dog problemer med at holde sig til en glat, malet overflade, så du skal rå det lidt. Brug lette presset og sand kun med kornet af træ, således at pletten vil afhente kornet, når du anvender det.

•Sweep off dækket. Denne måde vil du ikke have støv fra slibning fast i din pletten.

•Start farvning. Blot bruge penslen til at anvende en forholdsvis tynd, selv pels. Holde øje med den måde, at pletten reagerer til maling. Du kan bruge en klud til at udjævne pletten i båndoptageren mere effektivt, hvis det danner dråber og nægter at overholde den malede overflade. Hvis rag tørrer pletten off malingen omhyggeligt, kan så du have at slibe mere grundigt for at få pletten til at holde.

• Lad det tørre dæk. Det er meget vigtigt, at ingen trin på de farvede områder af dækket, mens de tørring. Holde alle off dine dæk, og dæk tørt, i mindst 48 timer. Hvis det er fugtigt, skal du muligvis endnu mere tid.

Tips & advarsler

  • Det er bedst at male og plet på overskyet, tørre dage når temperaturen er omkring 70 grader Fahrenheit.If muligt, pletten dine dæk når vejret har været tør for to eller tre uger.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com