Hvordan til at hælde en pyntede sidefod

December 29

Et solidt fundament for dine dæk er afgørende for at forhindre, flytte eller skjule struktur. Korrekt hældte footings er nøglen til at skabe det stabile base for dine dæk indlæg. Placeringen af linjen frost i dit område er et centralt element, når regne ud, hvor dybt for at hælde din footings. For footings bør nå under linjen frost så indefrysning jorden ikke hive dækket i vintermånederne. Planlægge footings før du begynder at grave for at undgå strukturelle problemer.

Instruktioner

•Mark dæk på jorden ved at henvise til dæk byggeplaner. Brug spraymaling eller stakes at afmærke kanterne af dæksareal. Marker placeringen af footings baseret på placeringen af stillinger til dækket.

•Review bygningen kode krav til dæk footings, herunder dybde, bredde og form. Bestemme, hvis du har brug for ekstra dybde på hul til at rumme grus for dræning. Koden skal kræver du at grave dybere end linjen frost at undgå shifting footings.

•Dig huller til hver fod til den nødvendige dybde ved hjælp af en post hul gravemaskine eller en gas-drevne snegl. Placer grus i bunden af hullet, hvis du bruger grus. Ellers, snavs i bunden af hullet skal være uforstyrret.

•Klippe en 12-tommer builder tube til den korrekte længde baseret på den nødvendige dybde af fod. Tilføje en ekstra 2 til 3 inches til røret, så det stikker ud af hullet når sat på plads.

•Sæt rør ind i hullerne. Opfyldning omkring røret ved hjælp af snavs du fjernet så det er sikkert. Hæld beton i rør, indtil de er fyldt til toppen, ved hjælp af en skovl til at agitere beton for at fjerne luftbobler hver 10 inches.

•Sæt ankerboltene i beton inden det sætter. Efterlad udsat slidbaner på bolte til at tillade til fastgørelse af stillinger. Tillad betonen til at hærde fuldstændigt før procedure med dæk konstruktion.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com