Sådan installeres en ordentlig skærm dør tættere

December 29

Sådan installeres en ordentlig skærm dør tættere

Du vil finde to grundlæggende typer af dørlukkere på en skærm dør--en spænding fjeder eller en pneumatisk tættere. En ordentlig skærm dør tættere er virkelig baseret på præference, og hvad du ønsker tættere til at udrette. Traditionelle spænding foråret trækker døren tilbage, men stopper ikke døren fra smækkende når det lukker. En pneumatisk tættere trækker en dør ind igen med et sæt hastighed du justere for at holde døren fra smække lukket, og installeres nemt med et par enkle værktøjer.

Instruktioner

•Sæt jamb beslag på hængselsiden af døren jamb, således at det er mindst 2 1/8 inches ned fra den øverste dør jamb, og sæt tilbage 1/4 tommer. Brug målebåndet til at finde og markere denne position.

•Hold jamb beslag på linje med blyant mærker, og markere de skrue hul steder med en blyant.

•Drill starter huller til skruer, med variabel hastighed boremaskine og et borehoved mindre end skruerne for jamb beslag. Sikre jamb beslaget på plads med de medfølgende skruer.

•Træk den lange ende af tættere ud 1/4 tommer, og låse det på plads med den metal stop. Sæt enden af et tættere til jamb beslag; Juster beslaget huller med hul i baren forlængelse, og Indsæt den korte tættere pin igennem beslaget og jo tættere.

•Align tættere med skærmen dør så udgangen er at røre ved døren. Hold døren beslaget op til slutningen af tættere, og gøre en blyant mærke, hvor det er at være placeret. Måle fra skærmen på rammen 5/8 tommer i den samme placering som i slutningen af tættere. Hold beslaget til dørkarmen og mark montering skrue placering på døren.

•Drill pilot huller til skruer og vægbeslaget ramme. Sted i slutningen af tættere i monteringsholderen og indsætte den lange pin igennem beslaget og jo tættere.

•Åbn stoppet og lad skærmen døren til at lukke. Justere lukning hastigheden ved at dreje adjuster skruen med en Phillips-head skruetrækker. Justeringsanordningen skrue er på enden af tættere.

Tips & advarsler

  • Simpel foråret lukkere og fjederbelastede hængsler til skærmen døre er stadig tilgængelige. Disse to typer af closers er de mest basale og traditionelle typer af skærmen døren tættere.
  • Pneumatiske dørlukkere kan placeres på toppen, midten eller bunden af en skærm dør. Det er bedst at altid placere tættere på toppen af døren hvor det er mindre tilbøjelige til at blive beskadiget.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com