Hvordan til at skære ned i et træ i segmenter

December 30

Hvordan til at skære ned i et træ i segmenter

Træer er ofte fældet ved at skære gennem trunk nær bunden, så hele træet til at falde. Dette kan ikke være en mulighed, hvis træet ligger i et beboelseskvarter eller ellers omgivet af bygninger, andre træer eller objekter, der kan blive beskadiget under fældningen processen. Under sådanne omstændigheder, kan at skære træet ned i segmenter være mere sikker og praktisk. Denne opgave vil kræve du til at bestige træet for at skære stammen i håndterbare stykker.

Instruktioner

•Anbring et stativ stigen, som er mere sikker end en standard skæve stige, ved siden af træet. Sikre stigen til træ med en længde af rebet.

•Start en motorsav. Sæt kæde pause på, derefter indstille saven på jorden og sikre et reb til saven ved at binde reb omkring den saw håndtag.

•Fasten falder-arrestordre sele omkring din krop. Wrap den sikre linje af sele omkring træstamme. Fastgør ender af den sikre linje til din sele. Tjek falder-arrestordre sele manual for specifikke instruktioner om, hvordan man korrekt vedhæfte og sikre den sikre linje.

•Pick op i reb, som du tidligere bundet til din motorsav og bestige stativ stigen. Løft den sikker linje over træet som du stige. Bestemme størrelsen af dele af træstamme du ønsker at skære ned. Mark i bunden af hvert segment, du ønsker at skære ned med en længde af rebet.

•Træk motorsav rebet indtil du kan tag fat i håndtaget af motorsaven. Skær lige over den højeste længde af rebet du har knyttet til træet. Begynder at klippe med en 90-graders vinkel og skære igennem en tredjedel af stammen. Derefter sænke motorsaven og skåret i 90 graders vinkel i den modsatte retning til at gøre en trekantet snit i stammen. Ned ad stigen.

Uddelingen af stigen på den modsatte side af træet. Stige op ad stigen, indtil du kan nemt nå de klip du har foretaget på den modsatte side. Begynde skære gennem træ i en lige linje, indtil savklinge hits den vinklede skær på anden siden af træet. Del af træet vil begynde at falde væk fra dig. Tage fat i afsnittet snit, da det begynder at falde, og sænk den forsigtigt til jorden. Ned ad stigen og skære igennem det næste segment af træet, efter den oparbejde skitseret i trin 5, indtil alle segmenter er blevet fjernet.

Tips & advarsler

  • Trække på hjælp fra en ven til at hjælpe dig sikkert lavere de afhuggede segmenter af træ til jorden.
  • Altid goggles bære beskyttelseshandsker og sikkerhed når arbejdet med elværktøj at undgå skade.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com