Hvad er den dybeste glasfiber Pool?

December 30

Hvad er den dybeste glasfiber Pool?

Potentielle swimmingpool ejere overvejer den særlige form for pool de vil installere nødt til at overveje visse faktorer, herunder dens materiale og dets dybde. For eksempel, kommer en glasfiber i jorden swimmingpool med specifikke baelte begrænsninger. På grund af glasfiber pools er lavet, begrænse produktionsprocesser, hvordan hvor dybt deres bassiner er. Desuden begrænse mange statslige over-the-road transport ordninger bredden af glasfiber pool liners på grund af deres klassificeret som bred belastninger.

Glasfiber dybder

Produktion glasfiber pool bassiner er typisk begrænset til maksimal dybde af 8 fod. De anbefalede dybde for en dykning bord type swimmingpool er 7.5 feet, så en 8-fods baelte glasfiber model vil fungere fint. Alle glasfiber swimmingpools er heldragter kreationer og kan være af ensartet dybde eller skrånende, gradueret dybder. For eksempel, de fleste glasfiber swimmingpools starte på omkring 3 fod og derefter skråner nedad indtil de når deres maksimale dybde.

Glasfiber bredder

En glasfiber swimmingpool i det 21. århundrede kommer i mange forskellige størrelser og udformninger. (Se referencer #5) På tidspunktet for offentliggørelse, en bygherre tilbyder en glasfiber swimmingpool 16 45 af 8-fods dyb dimensioner. Husk på, at jo større en glasfiber swimmingpool er jo mere det kan udgifterne til at transportere det på motorvejene. Pool bygning virksomheder vil tilføje ekstra forsendelsesomkostninger på glasfiber pools, hvis de er større end gennemsnittet.

Dybe brønde

Glasfiber swimmingpools med dybder spænder op til 8 fod kaldes dyb-godt swimmingpools. En ulempe en glasfiber pool med en dyb godt er, at det skal skråner kraftigt for at nå sin 8-fods maksimal dybde. Skarpt skrånende deep-godt swimmingpools har begrænset lavvandede områder, hvilket betyder mindre plads til grundt vand play. Deep-Tja fiberglass pools, dog byder på dykning bord entusiaster og dem i kærlighed med dybt vand spille enhver mulighed for sådanne sjov og spil.

Overvejelser

Hvis du ikke har planer om at have en vippe for din glasfiber swimmingpool kan du spare penge ved at gå med en overfladisk dybde model. Glasfiber sport swimmingpools køre op til 6 fod i dybde og funktionen Valgfri vandrutsjebaner. Også, sport-model glasfiber pools byder på mere plads til aktiviteter som volleyball eller vand aerobic end gør dybt godt 8-fods dyb swimmingpools. På tidspunktet for offentliggørelse, 4-mund til 8-fods dyb komplet glasfiber swimmingpools omkostningerne fra $30.000 til $55.000 at installere.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com