Retninger til at bygge en jernbane Tiewall

December 30

Retninger til at bygge en jernbane Tiewall

Tyngdekraften påvirker alt på vores planet i en eller anden måde, og snavs er ingen undtagelse. Venstre på sin egen it vil til sidst opsøge den laveste punkt, som kan være din indkørsel eller swimmingpool. At skabe en støttemur fra jernbanen bånd kan hjælpe med at holde det i stedet. De mest almindelige størrelse af slips er 6 af 8 inches af 8 fod lange. Creosot behandlingsproces gør båndene tungere end standard tømmer, så vær sikker på at ansætte masser af hjælp at bevæge de 100-lb. bånd.

Instruktioner

•Dig jord væk fra bagsiden af mur og niveau jorden oven på området at være bevaret tilbage en afstand af mindst 1 1/2 gange højden af væggen.

•Anvend en bygherre niveau at finde den laveste sted langs bunden af området skal bevares. Bruge skovle og en jord tamper og skovl til niveau snavs langs bunden af væggen til at matche det laveste sted. Bore et 1/2-inch hul gennem hver ende af bindingen, centreret 12 inches fra slutningen. Bruge lidt 12 tommer lange.

Placer slips i position med 8-tommer ansigt ned og bruge en 4-mund Tømrer niveau at tjekke slipset og foretage justeringer efter behov. Køre 16-tommer stykker af ½-tommer armeringsjern gennem hvert hul i jorden med en 3-lb. hammer.

•Tilføj bånd ende til at fuldføre den nederste række af væggen. Bore huller og drive armeringsjern gennem hver slips. Check niveauet og pakke jorden nedenunder som skulle niveau hver slips.

Start den anden række af bånd med en 4-mund-lange halv tie, skåret med en motorsav. Kontrollere ansigtet af væggen for at sikre, at det er plan, og justere placeringen af den øverste uafgjort efter behov. Bore huller 12 inches fra hver ende, gennem den øverste række og bunden. Køre en 12-tommer stykke af ½-tommer armeringsjern i hvert hul.

•Tilføj bånd til den anden række, kontrol for niveau, kedeligt armeringsjern huller og køre en 12-tommer stykke gennem hvert hul. Fortsæt med at tilføje bånd til slutningen af kurset. Forskyde enderne af båndene på den tredje række. Tilføje en deadman, eller rygstøtte, hver 8 fod. Skære et slips til længde 1 ½ times den færdige højde af væggen. Grave en kanal i jorden bag for at give plads til deadman og sæt den på plads vinkelret på væggen, med ene ende flugter med ansigtet af væggen.

•Bore et hul og drev et 12-tommer stykke armeringsjern til slutningen af deadman i slips nedenfor. Bore et andet hul i den modsatte ende og drev en 16-tommer stykke armeringsjern gennem det i jorden nedenunder til at fungere som et anker for støtte.

•Fortsæt tilføje kurser, eller rækker af bånd, svimlende slutningen leddene og deadman så at de ikke er direkte oven på hinanden. Kontroller hver slips til niveau på toppen og på væggen. Anker hvert stykke med armeringsjern som for de to første kurser.

•Tilføj tilbage fyld snavs bag den færdige væg til en dybde af 2 fødder, derefter pakke med jord sikret mod manipulation. Tilføje 2 flere fødder og pack. Fortsætte pakning snavs på måde til toppen af væggen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com