Typer af Laser seværdigheder

June 6

Typer af Laser seværdigheder

I 1960 skabte Theodore Maiman den første fungerende laser. Årenes løb, teknologien forbedret, gør lasere, mindre og mere kraftfulde. Laser seværdigheder tillader lokalisere nøjagtighed, uanset om du bruger et skydevåben, kikkert, teleskopet eller blot at give en office præsentation. Afhængigt af dine behov og dit budget, kan du finde forskellige typer af laser seværdigheder at forbedre din præcision.

Interne Guide stang lasere

Interne guide stang lasere er normalt placeret lige under boring af et skydevåben eller enhed. De kan være fabrik installeret eller installeret af brugeren, men skal du kunne fieldstrip dine skydevåben til at installere. Fordi laseren er i nærheden af boringen af skydevåben, er det meget præcis.

Rød Rail Mount lasere

Rød rail mount lasere tillade dig at vedhæfte lasersigte nedenunder et skydevåben eller enhed såsom et par kikkert eller et teleskop. Røde lasere har eksisteret i årtier. De mest almindelige er rød laser pointers, som sælges på kontor forsyning butikker og legetøj butikker. Røde lasere er synlige i personlig-forsvar afstand, som er 20 yards, på en overskyet dag. Fordelen ved dette er, at den røde bjælke ikke vil være synlige medmindre der er smog eller røg, ikke at tillade linjen for at være trukket tilbage til røde rail mount laser sight.

Grøn Rail Mount lasere

Grøn rail mount lasere også vedhæfte nedenunder et skydevåben eller enhed. Grøn laser vises med større kontrast end den røde laser, især ved højlys dag. Det kan være synlige for det blotte øje for 50 yards, og da strålen kan ses lettere end den røde laser, kilden til grønne rail mount laser syn kan udfærdiges af andre lettere.

Foregrip Laser

En foregrip laser giver dig mulighed at vedhæfte et greb under forsiden af en riffel. Bruger en udløser, kan du slå laseren, til og fra. Det er svarer til rail mounts, undtagen du faktisk holde greb, lede laser på den tilsigtede mål. En foregrip laser kan være knyttet til en AR-15, M-4 eller enhver anden sort riffel. Du kan også vælge fra en konstant stråle eller pulserende lysstråle.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com