Hvor meget værdi tilføjer et dæk til et hjem?

December 31

Hvor meget værdi tilføjer et dæk til et hjem?

Mange husejere overveje at tilføje et dæk i deres baghave for en række årsager. En af grundene til et dæk er et populært supplement er, at det tilføjer til den samlede værdi af ejendommen. Men spørgsmålet er om hvor meget værd det tilføjer til et hjem, og hvor meget af denne værdi er indhentet når det drejer sig tid til at sælge ejendommen. Svaret indeholder flere variabler.

Firkantede optagelser

Dollaren størrelsen af værdi et dæk tilføjer en ejendom er i direkte forhold til sin størrelse og hvor meget plads det mindsker fra baghaven. Værdi er i øjet af beskueren. Når det kommer til at sælge, er merværdien af dækket med andre ord ofte bestemt af det beløb, en raske køber er villig til at bruge og den værdi, han ser i den udendørs boligareal. Generelt tilføjer en dæk værdi til et hjem, men. Ifølge en hjem værdi rapport fra nøglen Bank indtjener en dæk tilføjelse mindst 85 procent af sin værdi når du sælger et hus.

Konstruktion og vedligeholdelse

Lige så vigtigt som byggematerialer og arbejdskraft, der går ind i et hus, opførelsen af dækket som en værdiskabende idé kommer i spil. Hvis et dæk er dårligt konstrueret, forringer beskadigede eller dårligt slidt, det den samlede egenskabsværdien i stedet for at føje til den. Med andre ord, jo mere bygget solidt dækket og jo bedre det er opretholdt, jo bedre off en sælgeren er når det kommer til at se merværdi på salgstidspunktet.

Plantebeskyttelse hensyn

Dæk er også en velvoksen vedligeholdelse tilføjelse. Ikke blot har en boligejer at plette, forsegle og beskytte hendes dæk, men også hun skal regelmæssigt efterse det for skader fra træ-ødelægge insekter som carpenter myrer eller termitter. Mens tilstedeværelsen af et dæk tilføjer værdi generelt, betyder eksistensen af træ-ødelægge insekter infesting et dæk potentielle angreb af huset. I disse tilfælde er et dæk en detractor fra hjems værdi i modsætning til en værdiskabende funktion.

Omkostninger

Omkostningerne til at installere et dæk er op til $100 per kvadratfod i 2011, ifølge MSN fast ejendom. Variationen i omkostninger kommer fra prisforskellen for byggeriet i forskellige områder, klimaforhold og udgifter til materialer og arbejdskraft. Ifølge nøglen Bank, den gennemsnitlige dæk koster $10,347 at konstruere, men varierer afhængigt af dens størrelse og byggematerialer. Boligejere kan normalt få en fast pris fra en lokal entreprenør med speciale i udendørs levende rum mere specifikke for hans ønsker og behov, men disse websteder tilbyder værdifuld vejledning for at oprette et budget.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com