Hvordan man dyrker din egen græskar Patch højen

December 31

Græskar er enten orange eller hvid farve, vokser på sprællende vinstokke og kræver en voksende periode på 90 til 120 dage. Plante frø eller planter i haven fra slutningen af maj til begyndelsen af juni til høst i oktober og til November. Med undtagelse af miniature græskar er disse græskar for tung til espalier. Tillade plads nok i haven for vinstokke til sprawl mens græskar bliver kønsmodne. Anlæg plaster på et solrigt sted.

Instruktioner

•Forbered jord i haven område. Drej ca 4 inches af kompost i jorden og tilføje gødning. Vælg en gødning med lav kvælstof indhold, men høj i kalium og fosfor.

•Anvend en metal rake at trække jorden i dynger. Opbygge gravhøje til 10 til 12 inches i højden og mindst 8 inches i diameter. Gravhøjene kan afrundes på kronen.

•Tillad en afstand af 4 til 5 fødder mellem hver højen. Oprette en græskar patch af udstikker gravhøje i et gitter dannelse, så græskar vinstokke kan vokse udad i hver retning.

•Installer en langsom drop vandingssystem, arrangere udledere, så hver højen modtager vand. Græskar kræver langsom, dybt vanding i tidlig vækst perioder. Brug et system der tillader til iblødsætning hver højen 6 til 8 inches dyb en gang om ugen, hvor planterne udvikler løv.

•Plant græskar frø ind i siderne af hvert højen lige over det midtvejs punkt. Sted tre frø i en klynge ca 1 tommer dybt ind i en midtvejs punkt på en gravhøj. Gentag dette trin, plantning frø ca hver 3 til 5 inches rundt en diameter af højen. Gentag for hver højen.

•Kapacitet gravhøje i hånden, at holde dem fugtige men ikke våd, indtil frøene spire og udplantningsplanterne har to til tre sæt blade. Tynde planter, så hver højen har to til tre stærke kimplanter, med flere inches mellem hver sætteplante.

•Brug kunstvanding system til at holde mounds fugtig, vanding mindst en gang om ugen. Vanding kan være behov for hyppigere i tørre eller ørken klima.

•Overvåge planter til squash bugs, agurk biller og vine Udvisningshamre såvel som bladlus og andre skadedyr. Behandling for at udrydde skadedyr ved hjælp af syntetiske eller organiske pesticider. Hold øje med tegn på sygdom som meldug og visne sygdom. Behandle i overensstemmelse hermed.

•Reducer vanding som græskar begynder at modne. Kontrollere vinstokke for tegn på udtørring som angiver græskar kan være klar til høst. Teste græskar ved at skrabe den yderste hud med en fingernegl. Hvis den ydre skorpe ikke ridse eller dine negle ikke kan trænge igennem huden, er græskar klar.

Tips & advarsler

  • Give eftermiddag skygge for den pumpkin patch i tørre, varme klimaer, da højere temperaturer kan forsinke blomstring og frugtsætning.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com