Hollandsk ovn vs madlavning Pot

January 1

Hollandsk ovn vs madlavning Pot

Den hollandske ovn er en madlavning pot med et meget specifikt design. Hollandsk ovne har eksisteret siden begyndelsen af 1700-tallet, tilpasset af britiske fra køkkengrej foretages i Holland. De udfører mange af de samme opgaver som almindelig madlavning Potter, med én vigtig forskel, der er afsløret i deres navn. Du kan bruge en hollandsk ovn som en helt transportabel brændeovn til madlavning hele måltider eller bagning overalt, hvor du kan tænde et lejrbål.

Lejrbål madlavning

En madlavning pot er en keramik eller metal fartøj, der vil modstå varmen og indeholde mad skal opvarmes før du spiser. Det kan være enhver form, fra en runde kedel til et låg cylinder til en oval med dobbelt håndtag. Madlavning pot er suspenderet over en brand eller simpelthen placeret på en kogeplade brænder. En klassisk hollandsk ovn har en mere kompliceret konstruktion, der gør det mere alsidigt. Det er lavet af metal - normalt støbejern, men der er nogle støbt aluminium versioner. Puljen sidder på et stativ af korte fødder, der holder det fra lejrbål gløderne, så varmen fordeles jævnt. Låget har en dobbelt funktion.

Udendørs bagning

Låget af en klassisk hollandsk ovn har en læbe, der bruges til at indeholde kul eller briketter placeret på det varme mad inde. Når puljen er placeret over en seng af gløder og låget er dækket med gløder, bliver puljen en ovn der kan bages mad inde. Før fremkomsten af elektricitet og den langsomme komfur, kunne Hollandsk ovne lagdelt med aftensmaden og sat til at lave mad uden opsyn i pejsen. Ovnene er handy for udendørs madlavning og kan stables oven på hinanden for multicourse måltider. Madlavning Potter kan suspenderes på en stang over en brand eller sæt på en grill, men de holde ikke varmen samt en ægte hollandsk ovn, og de er ikke så robust.

Komfur

Gryder, også benævnt kasseroller, er generelt lettere at håndtere indendørs end Hollandsk ovne. Moderne Hollandsk ovne lavet til køkken brug er fladbundede, mangler fødderne, der holde pot ud af cook ilden. De kan også have normal låg, der ikke er beregnet til gløder. Men Hollandsk ovne, især når de er støbejern, er ikke så let som madlavning Potter og ikke kommer i så mange specialiserede former for forskellige typer af madlavning. De har ikke et langt håndtag eller en hælde lip, som er nyttige for manøvrering pot med den ene hånd og pænt udlevering flydende indholdet.

Alsidighed

Madlavning Potter hører hjemme på komfur toppe i køkkenet. En moderne hollandsk ovn er designet til at gå i ovnen eller på toppen af det. Hollandsk ovne er handy for braisering kød eller sviende grøntsager på en brænder og derefter tilføje resten af gryderet ingredienser og efterbehandling jobbet i ovnen. Potter er bedre for mindre arbejdspladser, som dampende grøntsager, varme saucer og opvarmning mælk. Klassiske hollandske ovne virkelig skinne i open-brand, udendørs køkkener, men kan tilpasses--nogle støbejern stilarter er emaljeret til indendørs brug, hvilket gør dem lettere at rengøre. Gryder gå nogen steder, men har tendens til at udføre bedst, og pådrage sig den mindste skade på varmekilde, ikke nedsænkes i det.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com