Hvordan du installerer landskab sten

January 1

Hvordan du installerer landskab sten

Landskab sten kan bruges til at fremhæve bestemte dele af din værftet, gøre et område mere alsidig, eller oprette et færdigt udseende. Sten varierer i størrelse, farve, form og konsistens og er lige så forskellige som boligejers plan for det. Der er mange entreprenører, der installerer landskab sten til en pris, men det er også en gør det selv projekt, der kan spare dig en masse penge.

Instruktioner

•Opret en design plan. Skitsere den måde du ønsker værftet at kigge. Tage hensyn til den visuelle virkning af stenen og jordbundstype stenene vil sidde på.

•Measure området. Når du installerer landskab sten, er det vigtigt at bestille den rigtige mængde og lægge det ud i et design, der giver mening. Har en tæt skøn over områdets længde og bredde.

•Vælg typen af Landskabsarkitektoniske sten, der ser bedst ud i rummet. Gå til et stenbrud eller hjem forbedring center og kig gennem indstillingerne, herunder kampesten, flise, kalksten og quarry stone. Sten kan også være særlige bestilles online, men der vil være betydelige forsendelse og ekspeditionsomkostninger.

•Forbered jorden ved at fjerne tørv, plantemateriale og snavs med en skovl eller andre haveredskaber. Udfyld dips med jord til niveau dem. Rive hele området for at glatte det ud.

•Kontrollér jorden hvor du vil installere landskab sten lidt lavere end det omkringliggende område. Dette vil hjælpe sten siddende og forhindre bevægelse.

•Følg design og sted landskabet sten i den ønskede placering. Omarrangere dem, hvis det er nødvendigt, at skabe det ønskede udseende. Trim dem med en flise cutter, hvis de ikke den rigtige størrelse.

•Fyld revner i at holde stenene på plads. Du kan bruge snavs, sand, grus eller injektionsmørtel, afhængigt af det udseende, du går efter. Sand, snavs og grus kan hældes over stenen og fejede mellem de enkelte stykker. Følg producentens anvisninger for injektionsmørtel.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com