Pasning til udvendige skifer

January 1

Pasning til udvendige skifer

Skifer fliser er en af de mest holdbare typer af natursten kan du installere i dit hjem. Uanset hvis du bruger dem for indvendige eller udvendige rum, kræver de stadig vedligeholdelse for at bevare deres skønhed og integriteten af installationen. Udvendige skifer kræver navnlig regelmæssig vedligeholdelse for at behandle elementerne og give dig en levetid på nydelse.

Type af Installation

Typen skifer du har installeret i din udvendige områder vil diktere typen pleje skal du give. For eksempel, skifer fliser installeret som enkelt sten i et springbræt type gangbro kræver lidt i vejen for vedligeholdelse, mens en sten dæk, gårdhave eller gangbro, hvor cement og injektionsmørtel var en del af installationen vil kræve regelmæssig forsegling samt rengøring.

Regn

Nedbør kan også påvirke, hvor ofte du skal behandle dit skifer installation. Da skifer er en porøs sten, opsuger det let fugt medmindre det har været forseglet mod elementerne. Hvis du vil beskytte din installation, skal årligt forsegling finde sted.

Klima

Klimaet er en anden faktor i skifer installationer. Da skifer er et porøst og opsuger vand, bliver det et mål for den fryse/tø cyklus. Hvis du handler med en fryse/tø cyklus på et tidspunkt i år, skal du regelmæssigt forsegle og beskytte skifer til at holde det fra gennemvædning op og fastholde fugt; ellers kan du finde din skifer fliser revner og popping ud terrasse eller dæk.

Bevægelse

Ekstra pleje skal tages i løbet af året kan holde skifer gangbro intakt. De fleste gangbroer brug ikke injektionsmørtel, men i stedet stole på sand eller sten støv til at udfylde hullerne mellem dem. Tung trafik kan i sidste ende flytte sand eller støv, forlader huller mellem brikker. Regelmæssig vedligeholdelse er forpligtet til at sikre, at leddene mellem de skifer sten fortsat fyldte.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com