Hvordan at tage sig af Pink Bromeliad planter

January 1

Native til Central og Sydamerika, bromeliad er en stor og forskelligartet familie, der omfatter spansk mos og ananas. Par plante familier overgå variation i former, størrelser og blade farver findes i bromeliads. De fleste bromeliads vokse som potteplanter eller container planter, at fikse op stedet med deres pragtfulde farver og figurer. Pink bromeliads såsom den lyserøde quill kræver om den samme type pleje som resten af denne tropiske plante familie.

Instruktioner

•Sæt den lyserøde bromeliad i en spot udsat for indirekte, lyse lys eller filtreret sollys. Bladene af planten kan slå bleg grøn eller gul hvis udsættes for direkte lys eller dyb grøn og aflange når de udsættes for overdreven lys. Justere belysning af hængende en lysgardin over vinduet nær den indkapslede pink bromeliad eller placere det under en overdækket terrasse udendørs.

•Maintain temperatur over 60 grader Fahrenheit i pink bromeliads og luftfugtighed på 40 til 60 procent. Installere en luftfugter i nærheden af pink bromeliad stueplante eller placere den over en tallerken fyldt med sten og vand. Sikre bunden af puljen resterne over vandstanden i tallerken på alle tidspunkter. Alternativt, tåge anlægget to til tre gange om dagen for at øge luftfugtigheden. Bladene af den lyserøde bromeliad bliver brune på grund af tør luft.

•Kapacitet den lyserøde bromeliad når jorden føles tør at røre ved, helst en gang om ugen indtil overskydende vand løber ud af drænhuller i bunden af puljen. Undgå overwatering plante; det vil øge chancerne for rot.

•Når den lyserøde bromeliad flydende stueplante gødning på en tredjedel til halvdelen den anbefalede styrke hver anden måned. Skyl den indkapslede bromeliad med vand, når en måned at fjerne akkumuleret gødning salte.

•Prune de brugte stilk af pink bromeliad anlægget til at opretholde udseende. Brug en skarp, steriliseret beskæring kniv til at skære den brugte del af stokken og kassér den. Fjern den side skud kaldes unger fra anlægget, når de er omkring en tredjedel af størrelsen af moderplanten. Sever hver hvalp tæt på moderplanten, efter den er færdig med blomstringen i slutningen af foråret og pot grundt i en beholder med friske potning mix. Hvalpene tager fire til seks måneder at rod.

•Spray skadedyr såsom spider mider, mealy fejl og skjoldlus med hjemmelavet løsning består af 2 til 3 tbsp. opvaskemiddel rengøringsmiddel blandet i 1 gallon af vand.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com