Sådan foretages fejlfinding af en syge Linden Tree

January 2

For at behandle din linden tree for sygdomme, skal du først foretage en præcis diagnose af hvad sygdom påvirker dit træ. Flere sygdomme er almindelige i linden træer, som meldug, sodede skimmel, anthracnose cankers og leaf spot. Din linden tree kan også lider af miljømæssige stressfaktorer, der kan ofte vises som symptomatisk for sygdomme. De mest almindelige miljømæssige sygdomme er mikronæringsstoffer klorose og vinter skader på grund af frost eller frost. Overveje alle mulige årsager, når de studerer dine linden tree symptomer inden igangsættelsen af en behandlingsplan.

Instruktioner

Diagnosticere sygdommen

•Diagnose meldug sygdom på linden træer ved at kigge efter en hvid til grålig pulver-lignende belægning på blade og stængler. Meldug begynder danner som separate pletter af mug på bladene, indtil det dækker hele bladet.

•Look for sort streng-lignende skimmel vokser på linden tree blade til at diagnosticere sodede skimmel sygdom. Sodede mug er en svamp, der vokser på honningdug, en klæbrig væske stof udskilles af bladlus, skala, whiteflies og mealybugs.

•IDENTIFY anthracnose cankers på din linden tree af udkig misfarvede callus væv voksende på træet træagtige dele, samt brune blade og tidlig blad drop.

•Look til brunlige cirkulære pletter på blade til at diagnosticere leaf spot. De brune pletter vil have en mørkere ring omkring den ydre grænse og kan forårsage for tidlig blad drop.

•Diagnose mikronæringsstoffer klorose i din linden tree af på udkig for gulning af blad områder mellem venerne, enten på hele træ eller lokaliseret til den ene side. Mikronæringsstoffer klorose er forårsaget af mangan, jern og zink mangler.

Behandling af sygdommen

•Treat meldug på dine linden tree ved at rive væk og ødelægge alle nedfaldne blade og sprøjtning træet med en godkendt fungicid i vækstsæsonen. Sikre at fungicid er designet til at dræbe meldug og er sikkert at bruge på lindens.

•Få fjerne sodede skimmel sygdom på din linden tree ved sprøjtning væk formen med en haveslange. Derefter behandle insekt angreb for at forhindre en gentagelse af den svampesygdom ved sprøjtning træet med et passende insektmiddel henhold til anvisningerne på etiketten.

•Troubleshoot fordærve sygdomme inficerer din linden tree ved at rive væk og ødelægge alle nedfaldne blade, beskæring væk alle syge grene og stilke og carving callused fordærve vækster fra træet. Boost linden tree styrke ved vanding det under tørre perioder og gøde det i foråret eller slutningen af efteråret.

•Betjen leaf spot ved at rive væk og ødelægge alle nedfaldne blade. Befrugte dine linden tree i foråret for at opbygge sin modstand mod sygdommen, og vand træet generøst under tørke eller tørkeperioder.

•Treat din linden tree for mikronæringsstoffer klorose ved første at tage en jord eller blade prøve og teste det for at afgøre, hvilke næringsstoffer der mangler. Derefter, anvende de nødvendige næringsstoffer i form af pulver af kedeligt huller i jorden rundt om træet og indsætte pulveret.

Tips & advarsler

  • Frost eller fryser skader kan også skade din linden tree. Beskære væk alle beskadigede eller døde områder af linden tree i foråret, efter den nye vækst bare begynder at dukke op. Feed dine linden tree high-kvælstof gødning i sensommeren og sprede en 2 - til 3-tommer lag barkflis omkring bunden af træet i efteråret at beskytte rødderne fra frostgrader.
  • Altid desinficere dine beskæring værktøjer før og efter at have brugt dem på syge træer. Dyp værktøjerne i en opløsning af tre dele denatureret alkohol og en del vand.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com